«Αυτό το παιχνίδι πρέπει να βγει σε DVD και να μοιράζεται. Μιλάμε για ένα έπος που θα συζητάνε οι επόμενες γενιές για πολλά χρόνια».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ σε ένα από τα κορυφαία ντέρμπι όλων των εποχών και λογικά είχε «τρελαθεί» με την εξέλιξη του παιχνιδιού, προτρέποντας τους ανθρώπους της ομάδας να βγάλουν αυτό το παιχνίδι σε DVD.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των γηπεδούχων Μανόλο Χιμένεθ παραδέχτηκε ότι: «Δεν θα ήταν λογικό να χάσουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πρώτοι και περισσότερο από 1-2 γκολ. Σαφώς μας βοήθησε ο Λιβάγια, γιατί αν έπαιζε από το πρώτο λεπτό δεν θα είχε τις ίδιες δυνάμεις».

Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια, πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες (που του φώναζαν «έλα, έλα…») τη νίκη και ανακοίνωσε πριμ 200.000 ευρώ.

n Μεγάλη στιγμή για τον Νίκο Πανταζή, τον φυσικοθεραπευτή της ΑΕΚ (από το 1972!), που τιμήθηκε από την ομάδα για τη μακρόχρονη προσφορά του στον σύλλογο. Ενας άνθρωπος-κόσμημα που έχει αφήσει το στίγμα του στην ΑΕΚ αλλά και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό.