H αγάπη που της άλλαξε τη ζωή και την αθλητική της πορεία ακούει στο όνομα Μίτσελ Κρίερ. Ο σύζυγός της (εδώ και δύο χρόνια) και προπονητής της ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε άρδην όχι μόνο την αθλητική της εξέλιξη, αλλά κυρίως και τη συναισθηματική, με τη χημεία μεταξύ τους να κάνει θαύματα.

Αρχικά είχαν γνωριστεί ως συναθλητές που έκαναν και μαζί προπόνηση και κάποια στιγμή ο Μιτς άρχισε να της δίνει και συμβουλές, για τα άλματά της, την τεχνική της, ώστε ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Σε κάποιους αγώνες στο Σαν Ντιέγκο, με τον Μιτς πλέον προπονητή της, βρέθηκαν σε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, όπου κάποιοι φοιτητές τούς σταμάτησαν και τους ζήτησαν βοήθεια για μια εργασία που έκαναν υπό μορφή ντοκιμαντέρ.

Ηθελαν να αποκαλύψουν στον φακό ποιο είναι «το πραγματικό νόημα της αγάπης» και εκεί ο Μιτς δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε… ζωντανά πρόταση γάμου στην Κατερίνα, on camera!

Δεν πήρε ποτέ στα χέρια του αυτό το φιλμάκι, αλλά πήρε την εκλεκτή τής καρδιάς του σε μια πολύ όμορφη και λιτή εκδήλωση.  

Ο ίδιος είναι εξαιρετικά σεμνός (πώς θα ταίριαζε με την Κατερίνα άλλωστε) και πάντα την καμαρώνει λίγο πιο πίσω. Οπως έκανε και στο Λονδίνο.

Λίγες ώρες αργότερα, εξέφρασε στο Instagram την υπερηφάνεια αλλά και την αγάπη του για την Κατερίνα, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία της όπου κάνει τον γύρο του σταδίου με την ελληνική σημαία: «Είμαι τόσο περήφανος για αυτό το κορίτσι, πρώτα ως σύζυγος και μετά ως προπονητής της. Ολη η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και τα μεγάλα ταξίδια αποκτούν νόημα όταν τη βλέπω πόσο απολαμβάνει κάθε άλμα της σε όλες τις διοργανώσεις. Η νίκη είναι απλά ένα μπόνους».

Τα λόγια περιττεύουν.