Με τέρμα του Μπεχεράνο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Παναιτωλικός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο, σε αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο του ματς, με πλασέ του Ούμπιντες.

Ο Παναιτωλικός με την ισοπαλία παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ατρόμητος διατηρήθηκε στην 7η.

Μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος -χάρη και στην αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων- μπήκε στη θέση του οδηγού στο σκορ. Από το γύρισμα του Κούρου από τα αριστερά, ο Ούμπιντες βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1).

Ο Παναιτωλικός ανέβασε ρυθμό και στο 9′ θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως από το μακρινό σουτ του Φωτάκη, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα χέρια του Γκορμπούνοφ.

Οι Αγρινιώτες διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση του 29′, όμως ο Κούσας έπιασε την κεφαλιά, ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε, αλλά η μπάλα φάνηκε (στους τηλεοπτικούς δέκτες) πως έχει περάσει τη γραμμή.

Ο βοηθός του Δασκαλόπουλου έδειξε παίζεται, τα αίματα άναψαν, για δευτερόλεπτα φάνηκε ότι ο διαιτητής θα δείξει σέντρα, όμως το μόνο που έγινε τελικά ήταν να δουν κίτρινη κάρτα όσοι έλαβαν μέρος στις διαμαρτυρίες.

Ο Παναιτωλικός πίεσε για την ισοφάριση και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54` από την κεφαλιά του Κάπελ η μπάλα πέρασε άουτ και ενώ ο Γκορμπούνοφ ήταν εκτός θέσης, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Κάπελ έπιασε το σουτ και η μπάλα κόντραρε με αποτέλεσμα ο γκολκίπερ του Ατρόμητου να μπλοκάρει.

Στο 88` κεφαλιά του Μπεχεράνο έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κιβρακίης, ενώ στο 90′ λ μακρινό σουτ του Γοδόι, η μπάλα στο δοκάρι και άουτ. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, με τον Μπεχεράνο από κοντά -έπειτα από γύρισμα του Ετζεγκέλε- να παραβιάζει την εστία του Γκορμπούνοφ.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Κίτρινες: Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνες, Βασιλείου – Κιβρακίδης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας, Μπεχεράνο, Άλβες, Κάπελ, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο (61` Κέβιν Γκαρσία), Βιγιαφάνες (65` Λαζάρ), Μαρτίνες, Ετζεγκέλε, Φωτάκης (74` Βασιλείου).

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (46` Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Μπρίτο (46` Παπάζογλου), Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (77` Μπάλλας).