Τόσκας: Αύξηση της αστυνόμευσης και μείωση της εγκληματικότητας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/01/2017 10:29 |
Τόσκας: Αύξηση της αστυνόμευσης και μείωση της εγκληματικότητας
Ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Υπάρχει αύξηση της αστυνόμευσης και μείωση της εγκληματικότητας» υπογράμμισε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Τόσκας υποστήριξε ότι αντιμετωπίζονται σταδιακά προβλήματα δεκαετιών που είχαν αφεθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις να χρονίζουν και χωρίς αστυνομική παρέμβαση.

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για τα Εξάρχεια, έκανε λόγο για επιπόλαιη προσέγγιση αντιμετώπισης του προβλήματος και διερωτήθηκε γιατί δεν έκανε η ΝΔ τίποτα τόσα χρόνια, εάν ήταν τόσο απλό.

Υπογράμμισε ότι, με την εξάρθρωση της σπείρας ναρκωτικών στη δυτική Αττική, μειώθηκε σημαντικά η εγκληματικότητα ενώ σημείωσε ότι για πρώτη φορά γίνονται περιπολίες με θωρακισμένα οχήματα στην περιοχή για να είναι αποτελεσματικότερη και ασφαλής η αστυνόμευση.

Με αφορμή τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι πρόκειται για επιτυχία της ΕΛΑΣ, ενώ πρόσθεσε ότι στη χώρα δεν υπάρχει, όπως αλλού στην Ευρώπη, νεοτρομοκρατία. «Είναι ουρές, τα τελευταία φαινόμενα της παλαιάς τρομοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

3
ΔΓΚ
12/01/2017 19:52
Διαβάζω τις δηλώσεις υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ όποτε πάω στην τουαλέτα για "χοντρό".
ZZ
12/01/2017 13:42
Δηλαδή από την μεταπολίτευση και μετά όλες η κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα , ήρθες εσύ και έλυσες τα προβλήματα .
THEO
12/01/2017 11:57
Με συγχωρείτε ο Μουζάλας τα λέει αυτά τα αστεία η αυτός ο ανεκδιήγητος Τόσκατόσκατόσκας;Και σωστά,οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα γιά τα Εξάρχεια.Και ιδιαίτερα η ΝΔ με υπουργό τον παντελώς άσχετο Κικίλια.Αλλά εσείς ΤΙ κάνετε;Δεν βλέπετε τη διακίνηση λαθραίων-μαιμού τσιγάρων από τους 12 πακιστανοαφγανούς επί 15 χρόνια στην πύλη του ΕΜΠ επί της Στουρνάρη και στις γωνίες Στουρνάρη-Νοταρά,Στουρνάρη-Ζαίμη;Αλλά ξέχασα, τα Εξάρχεια είναι άβατον!