Το ΣτΕ κηρύττει τον πόλεμο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, με την απόφασή του να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες..

Με ανάρτησή του στο Facebook, μάλιστα , αφού κάνει γνωστό ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω, εννοώντας ότι θα αγνοήσει την απόφαση του ΣτΕ, διαβεβαιώνει τους υποστηρικτές τους πως «η Αριστερά ξέρει να πολεμάει».

Ολη η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα.

Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε άλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημόσιο τομέα ,όπως με το Γιαννόπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .

Εμείς ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Υγ1 Δηλαδή μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκάναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς από τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!

Υγ2 όταν μίλησα για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο περιστέρι, μου την έπεσαν με «ιερή αγανάκτηση» όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ποτάμι για «ασέβεια «. Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!!

Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!».