Το σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ, στο οποίο πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Μπρους Σπρίνγκστιν πωλείται έναντι 269.000 δολαρίων.

Χτισμένο το 1905, το 224 τετραγωνικών μέτρων σπίτι διακρίνεται στο εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας του θρύλου της ροκ με τίτλο «Born to Run».

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έζησε από τα έξι έως τα 19 του χρόνια στη συγκεκριμένη κατοικία στο Νιου Τζέρσεϊ, η οποία σήμερα στεγάζει δύο οικογένειες.

Στην αυτοβιογραφία του ο Μπρους Σπρίνγκστιν αναφέρει ότι στην τηλεόραση του συγκεκριμένου σπιτιού είδε πρώτη φορά τον Έλβις Πρίσλεϊ το 1956 στην τηλεοπτική εκπομπή Ed Sullivan Show και ότι αυτό ήταν μία καθοριστική εμπειρία, καθώς άρχισε να ονειρεύεται να γίνει ροκ σταρ.

Ο Σπρίνγκστιν, 68 ετών σήμερα έχει ζήσει σε πολύ μεγαλύτερα σπίτια, αλλά είναι περήφανος για το παρελθόν και την καταγωγή του από την εργατική τάξη και για το λόγο αυτό επέλεξε να φωτογραφηθεί έξω από το σπίτι που έζησε τα παιδικά του χρόνια. Η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε για το βιβλίο της περιοδείας και το ένθετο του άλμπουμ «Born in USA» το 1984.

Ο τραγουδιστής αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Μπρόντγουεϊ, στο Walter Kerr Theatre, όπου παρουσιάζει την «προσωπική και οικεία» παράσταση «Springsteen on Broadway» έως τον Φεβρουάριο.