Μόνο τους κωδικούς και όχι τα ονόματα των υποψηφίων θα περιλαμβάνουν οι εκτυπωμένες καταστάσεις με τις βαθμολογίες που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες, σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας στους διευθυντές των Λυκείων.

Η απόφαση λήφθηκε για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως είναι η επίδοση ενός υποψηφίου στις εξετάσεις.

Οι βαθμολογίες θα αποσταλούν την Παρασκευή, ενώ σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, οι διευθυντές θα πρέπει να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Ο διευθυντής κάθε λυκείου, μαζί με τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων, μόλις παραλάβουν από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, τις καταστάσεις και τα αποκόμματα, θα πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων.

Σε περίπτωση τυχόν διαφοράς πρέπει άμεσα να γίνει επικοινωνία με το οικείο βαθμολογικό κέντρο και τη διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης Εφαρμογών του υπουργείου Παιδείας, για τη σχετική διόρθωση