Δωρεά 143 ασθενοφόρων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2017 15:44 |
Δωρεά 143 ασθενοφόρων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανακοίνωσε λεπτομέρειες της νέας δωρεάς του στον χώρο της υγείας προς το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ. Η δωρεά εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση και πραγματοποιείται επιπλέον της τακτικής κοινωφελούς δράσης του Ιδρύματος.

Η δωρεά η οποία καλύπτει, μεταξύ άλλων, την προμήθεια 143 υπερσύγχρονων ασθενοφόρων οχημάτων και την πλήρη συντήρησή τους για 8 χρόνια καθώς και την ψηφιακή αναβάθμιση του επιχειρησιακού κέντρου, είχε ανακοινωθεί αρχικά από τον πρόεδρο του ΙΣΝ κ. Ανδρέα Δρακόπουλο τον Φεβρουάριο κατά την ομιλία του στην Τελετή Παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την Ελληνική Κοινωνία.

Αναλυτικά, η δωρεά του ΙΣΝ αφορά στην προμήθεια 65 συμβατικών ασθενοφόρων, 22 κινητών ιατρικών μονάδων, 6 εκ των οποίων καλύπτουν, με εξειδικευμένο εξοπλισμό για νεογνά, ανάγκες αεροδιακομιδών, 26 ασθενοφόρων 4Χ4 καθώς και 30 οχημάτων μικρού όγκου.

Στόχος του ΙΣΝ παραμένει η υποστήριξη και συμπλήρωση των θεσμικών φορέων στην αντιμετώπιση σημαντικών αναγκών και όχι η αναπλήρωσή τους. Ως προς αυτή την κατεύθυνση, τα νέα οχήματα εκσυγχρονίζουν το 22% του συνολικού στόλου του ΕΚΑΒ (650 οχήματα) και στο σύνολό τους θα αντικαταστήσουν παλαιότερης τεχνολογίας οχήματα.

Τα ΙΣΝ διοργάνωσε διαδικασία προσφορών, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, το οποίο και έθεσε τις προδιαγραφές των οχημάτων που θα καλύψουν τις υπάρχουσες ανάγκες του στόλου του. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 5 εταιρείες.

Τα οχήματα θα διατεθούν σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος, στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, με στόχο να ανταποκριθούν στη βασική ανάγκη για ανοιχτή πρόσβαση σε θέματα δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας όλων των κατοίκων της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, τα οχήματα θα διατεθούν στις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας, Ιωνίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου καθώς και της Κρήτης.

Επιπλέον, μέσω της δωρεάς, το Ίδρυμα θα υποστηρίξει και την ψηφιακή αναβάθμιση του επιχειρησιακού κέντρου της Αττικής το οποίο δέχεται ετησίως άνω των 1.700.000 κλήσεων (στοιχεία ΕΚΑΒ 2016). Το επιχειρησιακό κέντρο αποτελείται από την εφαρμογή ηλεκτρονικής διαχείρισης των περιστατικών και την εφαρμογή της τηλεματικής παρακολούθησης ασθενοφόρων. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει την ηλεκτρονική διαχείριση των περιστατικών και την εφαρμογή τηλεματικής παρακολούθησης των 200 ασθενοφόρων οχημάτων, που δρουν στην περιφέρεια Αττικής, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο, τη δυνατότητα βελτίωσης του χρόνου ανταπόκρισης κατά 25%. Επιπλέον η δωρεά θα υποστηρίξει την επέκταση του υφιστάμενου συστήματος του κέντρου της Θεσσαλονίκης στο επιχειρησιακό κέντρο της Αττικής.

Από την έναρξη της λειτουργίας του, το 1996, έως σήμερα, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά €1.6 δισεκατομμύρια μέσω 3.801 δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε 112 κράτη ανά τον κόσμο.

Η νέα δωρεά προς το ΕΚΑΒ έρχεται σε συνέχεια δωρεάς που πραγματοποιήθηκε το 2014 προς τον οργανισμό για τη διάθεση πέντε υπερσύγχρονων ασθενοφόρων και τριών μικρών οχημάτων ταχείας πρόσβασης από το ΙΣΝ σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του ΙΣΝ, δήλωσε «Η πρόσβαση προς ασφαλείς υπηρεσίες υγείας για όλους αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό και στο βαθμό των δυνατοτήτων μας προσπαθούμε στο ΙΣΝ να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Με τη νέα δωρεά για την προμήθεια και συντήρηση 143 υπερσύγχρονων ασθενοφόρων οχημάτων επιθυμούμε να υποστηρίξουμε το αναγκαίο έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ και να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της παροχής των σημαντικών υπηρεσιών υγείας που προσφέρει.»

Ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ δήλωσε «Εκ μέρους του ΔΣ του ΕΚΑΒ, αλλά και των εργαζομένων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΙΣΝ για την σημαντικότατη προσφορά που πραγματοποιεί. Το ΙΣΝ με την δωρεά αυτή που είναι η σημαντικότερη όλων προς το ΕΚΑΒ, αλλά και με τις προηγούμενες δωρεές του, στέκεται συμπαραστάτης στις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλλουν νυχθημερόν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, για την προάσπιση της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας και την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από πλευράς του.»

30
Νικος Γεωργαλας
20/02/2018 00:37
ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΡΕΕΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΛΑ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕ, Π.Χ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΣΩΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ.
Γιώργος Παύλου
25/01/2018 11:48
Συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο μπράβο για την υπερπολύτιμη προσφορά,ας ακολουθήσουν κι άλλοι οργανισμοί το παράδειγμα του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
pelias
05/05/2017 19:40
To πιθανότερο είναι κάποιος συριζαίος να πουλήσει μερικά από αυτά! Ποιός θα το καταλάβει, αν αυτά τα αγοράσει κάποια μεγάλη ιδιωτική κλινική!
Ανδρείκελο
24/04/2017 12:33
Έλα το ξέπλυμα λέμε....
dk
24/04/2017 14:13
ανδρείκελο όνομα και πράμα είσαι ..μπες στην τρυπα σου μίζερε αρουραίε
τσαλαπερντας
24/04/2017 23:28
τι λες ρε υπνε!...ξερεις εσυ κανενα πλουσιο να χαριζει χωρις ανταλαγμα?..α ναι...τοτε απατασαι!
dk
25/04/2017 06:38
Ξέρω πολλούς τσαλαπετεινέ παρα πολλούς ..αλλα η μιζέρια σου και η κουταμάρα σου δεν σε αφήνει να δεις πέρα από την myth σου
τσα
26/04/2017 19:34
κλασικος ελληναρας ντικχεαντ που πιστευει οτι πηρε ενα διπλωματακι απο ενος μετριου ποιοτητος εκπαιδευτηριου...και που του διδασκουν για θεους... δημοκρατιες...κλπ ουτοπιες....καλα σας κανουν και σας πηδανε..και θελετε και αλλο πηδημα...αληθεια σε τι ειδικευεσαι...σε μυγοχαφτηκες επιστημες?...η ελλαδα εχει τα καλυτερα εκπαιδευτηρια χερεις...και το χειροτερο?...νοιωθεις και περηφανος!...μονο οι πανηληθιοι θαυμαζουν η ζηλευουν τους πλουσιους....ταμαμ?
THEO
21/04/2017 12:16
Πάλι καλά που υπάρχουν τέτοια ιδρύματα.Δυστυχώς το κράτος των συριζανελ θα πάρει τα 143 ασθενοφόρα και θα τα αχρηστεύσει διότι προέρχονται λέει από μεγαλοκαπιταλιστή-εκμεταλλευτή που πίνει το αίμα του Λαού!Διότι έτσι σκέπτονται αυτό το κουτάβι και η παρέα του στου Μαξίμου.Θεέ του ανω/κάτω κόσμου,πότε θα φύγουν να ανασάνουμε λίγο;
χαχα
21/04/2017 13:57
Έγινε, θα πληρώσουν τους φόρους σου οι Γερμανοί. Να ανασάνεις και εσύ λίγο. χαχαχα
Σια
21/04/2017 10:40
Βλεπεις πως οι εφοπλιστες ξεφευγουν τη φορολογηση; Κανουν "δωρεες". Με τι λεφτα καθαρματα; Μ αυτα που κλεωατε δεκαετιες ολοκληρες απο τον ελληνικο λαο;
σειζης
27/04/2017 03:17
καλα κανουν κ δεν πληρωνουν φραγκο φορους και αυτα θα τα ετρωγαν οι μεσαζοντες
giorgos
22/04/2017 01:07
Απορω για ποιο λογ σου εχουν βαλει να ντισλαικ.. Μα τοσο τυφλοι ειναι στην αληθεια;;..
τσα
26/04/2017 19:41
εδω πιστευουν ακομη σε θεους και πρασινα αλογα...να μην χαψουν και αυτο?
Τσιου Τσιου
20/04/2017 23:10
αυτα τα 300 κλεφτρονια ποτε θα δωσουν κατι Στο Ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος εκατομμυρια ευχαριστω
Νικος Νικολαιδης - ΣΦ
20/04/2017 21:15
Το Ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος γραφει μια μοναδικη, μια χρυση σελιδα τα δυσκολα χρονια της οικονομικης κρισης στην Ελλαδα. Περαν της ποσοτητας των δωρεων και των χρηματων που ξοδευονται αυτο που εντυπωσιαζει ειναι η ποιοτητα και η σοβαροτητα - σε βαθος χρονου - ολων των πρωτοβουλιων. Ειναι ισως ο μοναδικος οργανισμος στην Ελλαδα που προσφερει με γνωμονα το μελλον και οχι το παρον ( μοναχα ). Ειναι οτι πιο προοδευτικο, οτι πιο γνησια ελληνικο, οτι πιο ανθρωπινο και μεγαλειωδες ( και ειναι μεγαλειωδες γιατι η προσφορα του ειναι αυθεντικη, διχως κανενα ιχνος εκμεταλλευσης απο μερους του - οι ανθρωποι που το στελεχωνουν δε δινουν συνεντευξεις, ο περισσοτερος κοσμος δε γνωριζει καν ποιοι ειναι οι ανθρωποι που το στελεχωνουν ). Ομως η ποιοτητα της προσφορας, το γεγονος οτι προσφερουν απο πολυ μικρα ποσα μεχρι τεραστια ( για την βιβλιοθηκη για παραδειγμα ), δειχνει οτι οι ανθρωποι αυτοι οχι μονο εχουν σκεφτει βαθια για το τι χρειαζεται η χωρα για να παρει μια σωστη πολιτισμικη κατευθυνση αλλα διαβαζουν και ενημερωνονται αναλυτικα για την επικαιροτητα, δρουν πανω στην καθημερινοτητα με πολυ μελετημενες παρεμβασεις συμπληρωνοντας το κρατος και ταυτοχρονα δινοντας ελπιδα και κουραγιο σε πολλους ελληνες, οπως στα προγραμματα υποτροφιων, την αρωγη σε φτωχους συμπολιτες μας κα Οταν θα γραφτει η ιστορια της οικονομικης κρισης της Ελλαδας, το Ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος θα μπει διπλα στους χιλιαδες ανωνυμους ελληνες που κινητοποιηθηκαν να προσφερουν στην πραξη, εκει που η χωρα εχει αναγκες. Δεν υπαρχουν λογια να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου στα μυαλα που το διοικουν και το λειτουργουν. Μονο υπερηφανεια που ειμαι συμπατριωτης τους !
τσαλαπερντας
26/04/2017 19:48
...και γω συμφωνω με τον ποντιο απο επανω...που του δωσανε 25 ευρω...για να δωξασει τον κυριο πλουσιο...που του περνει 100 εμμεσα και του δινει 1 αμμεσα...ωστε αυτο το παιχνιδακι...να καταντισει σημερα να το ονομαζουμε φιλανθρωπια!...
Νικος Νικολαιδης - ΣΦ
26/04/2017 22:31
α ) Μη κανεις το λαθος να μπερδευεις το ιδρυμα με τον εφοπλιστη. β ) Αλλα ακομη κι αν ειχες δικιο αν κι αλλοι εφοπλιστες καναν οτι κανει το ιδρυμα που εχει το ονομα του Νιαρχου, θα ειμασταν αλλη χωρα. γ ) Αυτο που εκθειαζω δεν ειναι το ποσο, αλλα ο τροπος και ο τοπος που ξοδευεται. Μακαρι κι αλλα ιδρυματα, φτωχοτερα, να επενδυαν ετσι.
τσαλαπερντας
30/04/2017 20:26
δεν μπερδευω τα ιδρυματα με ατομα...ποιος εχει το κερδος ξεχωριζω...οταν θαυμαζεις τους πλουσιους εισαι δουλοπρεπης...κινεζικη λαικη παροιμία που λεει πολλα..γιατι οι κινεζοι εζησαν την υποδουλωση κατι χιλιετιες...και εχουν πολυ περισσοτερη πειρα...και αφησαν πισω τους 100πλασια βιβλιογραφια απο τους δικους μας αρχαιους...τωρα αυτο που εγω μπορω να χαρακτηρισω...ειναι στην αναβροχια...καλο και το χαλαζι...ειναι υποχρεωση των πλουσιων να βοηθουν...και οχι να το βλεπουμε σαν ευεργεσια...οπως οι περισσοτεροι αφελεις το βλεπουν...δεν σε χαρακτηριζω αφελη..αλλα εαν ολοι ξεραμε τι ακριβως εστι κοινωνικη υγειηνη..και ιδιως οι πολιτικοι...δεν θα ειχαμε τα προβληματα που εχουμε...επειδη απο μονη της αντιστεκεται στον νεοφιλελευθερισμό...επενδυση σημαινει...προσωπικο κερδος..και δεν μιλαμε εδω για μικρο κερδος...
giorgos
22/04/2017 01:26
Τα μελια τρεχουν ποταμι.. Καλα τα λες, ομως δεν μας ειπες που ανήκεις.. Στην κλικα των λιγων που επιλεγονται για να μαζευουν τον χρυσο του κοσμακη, και να ζουν τρωγοντας με χρυσα κουταλια, η ανηκεις στους δουλους που τους υπηρετουν;; Ξερεις, βασιλιαδες και δουλοι οπως λεει ο παραμυθι.. Αυτο ειναιτο συστημαχτου σατανα της δημοκρατιας που εχουμε, ομως συντομα θα αλαξει αυτο ερχοντας ενα αλλο συστημα.. Αυτο που ο Χριστος διδαξε στους μαθητες του, και ολοι οι ανθρωποι θα ζουν εχοντας ισα μεριδια πλουτου.. Δεν καταλαβες ετσι;; Θα καταλαβεις συντομα.. Ενα τελευταιο, πως ειναι δυνατον με τετοιους φορους που πληρωνουμε απο την εποχη της μεταπολιτευσης, να μην μπορει το κρατος να πληρωσει οχι μονο ασθενοφορα, αλλα θα επρεπε να ζουσαμε ολοι στην χλιδη, εχοντας τα παντα.. Ξερω, οι κυβερνησεις της δεξιας θα φταινε, αν οχι αυτες οι προοδευτικες πασοκ, σοκ και οι αλλοι σωτηρες μας.. Ξυπνατε γιατι πολλα μας περιμενουν..
dk
24/04/2017 14:22
Κουτέ κακέ ζηλόφθονε άνθρωπε...το να είσαι επιτυχημένος δεν σημαίνει ότι είσαι κακός..Υπάρχουν χιλιάδες εργάτες που είναι πολύ χειρότεροι από τους πλουσιους αλλα δεν έχουν δόντια να δαγκάσουν..Πάρε παράδειγμα τα άχρηστα άεργα κομματόσκυλα
giorgos
27/04/2017 22:20
Αφηνω εσενα εξυπνε να ζεις ατον κοσμο του συστηματος τουτου εδω του σατανικου που ακολουθεις.. Παραυτα ομως δεν μας ειπες που ανηκεις.. Ο Φιλος μας ο Τσαλαπερδας σου λεει κοιμησου. Καληνυχτα λοιπον
τσαλαπερντας
26/04/2017 19:58
τι εκανε λεει?..το να εισαι επιτυχημενος δεν σημαινει οτι ειναι κακο?...και πως εγινε επιτυχιμενος δηλαδη...με εντιμοτητα?...οι επιτυχημενοι δεν ειναι αυτοι που σε πηδανε σημερα?...και τα κοματοσκυλα και αυτα κολυομενοι των επιτυχημενων ειναι!...τη δουλοπρεπεια την γουσταρεις ετσι?...απλως δεν το εχεις συνηδητοποιησει...και ειναι εμφανεστατο!...κοιμισου αγγελουδι μου!
τσαλαπερντας
30/04/2017 20:28
μπα ποιος μου εβαλε εδω λαικ?..περιεργο.
Νικος Νικολαιδης - ΣΦ
22/04/2017 05:44
Φιλε Γιωργο : στη χωρα που γεννησε την πολιτικη και την δημοκρατια μιση χιλιετηριδα πριν την γεννηση του Χριστου σου, δε χρειαζεται να προσεγγισω την πολιτικη ουτε κομματικα ουτε μεσα απο καποιον αλλον παρτικιουλαρισμο. Πολιτικη και συνεπως δημοκρατια ειναι η ενασχοληση με τα κοινα εις την αφηρημενη, μακρια απο οργανωσεις και κομματα. Τωρα, λεφτα για ασθενοφορα ειχαμε στο παρελθον, παροτι οι φοροι που μαζευει το κρατος υστερουν καποιων δισεκατομμυριων απο την φοροδιαφυγη πολλων χριστιανων συμπατριωτων σου. Τωρα φυσικα δεν εχουμε λεφτα λογω χρεοκοπιας. Για τα υπολοιπα που λες δε καταλαβαινω τιποτα. Και αν εσυ λες και εκφραζεσαι ετσι οντως ξυπνιος φαντασου τι θα μας ελεγες αν ησουν σαν ολους εμας τους υπολοιπους !
zeus
21/04/2017 10:36
Φαίνεται ότι οι διοικούντες αυτό το Ίδρυμα, είναι άτομα υψηλής πνευματικής καλλιέγειας, και οπωσδήποτε καλοί πατριώτες. Τώρα σχετικά με το Ίδρυμα Ωνάση, το οποίο επίσης έκανε το Ωνάσιο καρδιοχειρουργηκό νοσοκομείο, όταν επικεφαλής του ήταν ο έξοχος μακαρίτης Παπαδημητρίου. 'Eκτοτε άρχισε να δίδει βραβεία με μεγάλα χρηματικά ποσά, με αποδέκτες αυτών των βραβείων άτομα σαν π.χ. το αφεντικό του CNN, τα οποία στην ουσία δίδονται σε ανθέλληνες. Φαίνεται ότι ο υιός Παπαδημητρίου που ασκεί τον έλεγχο του Ιδρύματος σήμερα, δεν είναι όπως ο έντιμος και πατριώτης Έλληνας πατέρας του. Υποψιάζομαι ότι σε λίγα χρόνια, οι εβραίοι που σκότωσαν το γιό του Ωνάση, θα βάλλουν χέρι και σ αυτό το Ίδρυμα και την περιουσία του.
Νικος Νικολαιδης - ΣΦ
22/04/2017 05:45
Δε ξερω τιποτα για το Ωνασιο ουτε για τις υποθεσεις σου, φιλε μου.
Δημήτρης
20/04/2017 19:07
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Ευχαριστούμε το ΙΣΝ για την πολλαπλήκαιεπαναλαμβανόμνη βοήθεια στον κοσμάκη,αντικαθιστώντας την υποχρέωση του άθλιου κράτουςμας όπως το καταντησαν οι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων που το μόνο που ξέρουν καιφροντίζουν είναιοι καρέκλες τπις και τα λεφτά τους(αφορολόγητα)και τα πάσης φύσεως προνόμια τους.
Τσιου Τσιου
21/04/2017 05:46
Ειναι τσογλανια και κλεφτρονια Εγιναν πολιτικοι για να τα κονομησουν
na
20/04/2017 17:32
Τι να πω.. ευχαριστούμε πολύ το ίδρυμα που έχει δώσει ρεσιταλ βοήθειας για να καλύψει τις αδυναμίες του κράτους. Θα μείνει στην ιστορία όπως οι μεγάλοι Ηπειρώτες ευεργέτες. Ξανά ευχαριστούμε.