Το «ριπλέι» της τηλε-αρένας

Αποκωδικοποιώντας τη γλώσσα του σώματος και τη «γεωγραφία» του στούντιο

Του Παύλου Αγιαννίδη  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/06/2012 07:15 |
Η συμπλοκή καρέ καρέ 1. Η Ρένα Δούρου σηκώνει το δάκτυλο προς τον Κασιδιάρη. Η ατμόσφαιρα έχει τη συνήθη θερμότητα των προεκλογικών παραθυρο-μαχιών 2. Το θερμόμετρο ανεβαίνει. «Αντε βρε νούμερο» λέει ο Κασιδιάρης και πιάνει ήδη το ποτήρι. Ο Παπαδάκης αναπέμπει τα πρώτα «όχι, όχι». 3. Ο Προκόπης Παυλόπουλος κλίνει προς τα δεξιά για να αποφύγει το νερό που βρίσκει κατακούτελα τη Δούρου. 4. Η Κανέλλη σηκώνεται επιχειρώντας να σωφρονίσει τον Κασιδιάρη. 5. Πρώτη επίθεση. Παπαδάκης μακρόθεν: «Οχι, όχι...». 6. Τελική επίθεση. Παπαδάκης εκ του σύνεγγυς: «Οχι, όχι, όχι»
Το «ριπλέι» της τηλε-αρένας
Σε ένα διαφημιστικό σποτ για συρόμενες πόρτες ασφαλείας, οι οποίες αφήνουν «να περνάνε μέσα μόνον όσοι θέλετε και αγαπάτε», ένα τρισχαριτωμένο...
Γίνετε Συνδρομητής
Γιώργος Νικολόπουλος
08/06/2012 10:27
Αγαπητέ κύριε Αγιαννίδη, Λυπάμαι που δε θα αναγνωρίσω το ανάλαφρο/κιτρινοειδές ύφος του άρθρου σας. Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι που μπορούν να να δουν κάτι γλαφυρό και να το αποτυπώσουν με ευχάριστα-ειρωνικά λόγια σε ένα ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ του τραγικού πολιτικού παρόντος της χώρας μας. Το ύφος του άρθρου σας είναι υπέροχο για επίδειξη μόδας. Όχι για την τραγωδία της Ελλάδας..

όλες οι τελευταίες ειδήσεις