Μόλιςένα 24ωρο πέρασε από την επίσημη ανακοίνωση της Marvel ότι το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας των «Εκδικητών» θα δημοσιοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου, και το δίλεπτο βίντεο του «Avengers: Age of Ultron»διέρρευσε στο Internet.

Όλα είχαν υπολογιστεί σωστά, οι ανακοινώσεις για προβολή του νέου τρέιλερ την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στη διάρκεια του επόμενου επεισοδίου του «αδελφού» τηλεοπτικού σίριαλ «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.» στο ABC είχαν ενθουσιάσει τους φανατικούς της κινηματογραφικής σειράς που περίμεναν πώς και πώς κάτι νέο μετά το χορταστικό «Avengers» του 2012.

Ομως οι υπερήρωες της Marvel φαίνεται πως έχασαν τον έλεγχο. Και την Τετάρτη το βράδυ το τρέιλερ διέρρευσε παντού στο Internet.

Η παραγωγός εταιρεία Marvel δεν φάνηκε να επηρεάστηκε ιδιαίτερα και επιδεικνύοντας αντανακλαστικά απέσυρε το ανεπίσημο βίντεο από όλα τα site αναρτώντας το επίσημο.

Επιπλέον με χιούμορ έκανε και μία ανάρτηση στο Twitter επιρρίπτοντας ευθύνες για το αναπάντεχο «κακό» κατευθείαν στην πηγή του κακού των ταινιών, την περιβόητη «Hydra»!

Ωστόσο ένα είναι το συμπέρασμα που βγάλαμε εμείς ως κοινό: το τρέιλερ είναι εκπληκτικό, με απίστευτη ένταση και αντιθέσεις ανάμεσα στο καλό και το κακό. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς βλέπουμε την ομάδα να βρίσκεται στα κάτω της. Τον «Iron Man» Τόνι Σταρκ – κατά κόσμον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ – να τσακώνεται με τον Θορ του Κρις Χεμσγουορθ, τον Χουλκ του Μαρκ Ράφαλο να αντιμετωπίζει κρίση συνείδησης, τον Κάπτεν Αμέρικα του Στιβ Ρότζερς να κείτεται τσακισμένος στον δρόμο και τη Μαύρη Χήρα της Σκάρλετ Γιόχανσον να… αυτή είναι απλά η Σκάρλετ Γιόχανσον, αρκεί.

Λεπτομέρειες την 1η Μαΐου στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Avengers:Age of Ultron» στους κινηματογράφους.