H ΜΧU 700i EPS 4X4, η νέα της ναυαρχίδα στα ATV, που εξοπλίζεται με σύστημα EPS (Electric Power Steering) προσφέρεται και στην ελληνική αγορά. Η ναυαρχίδα της εταιρίας στα ΑTV αποκτά ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό .

Η προσθήκη στον στάνταρ εξοπλισμό κοτσαδόρου και εργάτη προσδίδει στην MXU 700i ακόμα πιο εξειδικευμένο χαρακτήρα, ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε συνθήκη, είτε στη διασκέδαση είτε στη δουλειά.

To EPS είναι μια ηλεκτρονική μονάδα που ελέγχει τη δύναμη που αναπτύσσεται στο μηχανικό σύστημα διεύθυνσης. Μέσω ενός αισθητήρα, που αντιλαμβάνεται και υπολογίζει τα εκάστοτε δεδομένα, φροντίζει να παρέχει την απαιτούμενη υποβοήθηση και σε ταχύτητες έως 50 χλμ/ώρα. Σε κακοτράχαλους δρόμους και σε σκληρή εκτός δρόμου χρήση, η συνεισφορά του στην εύκολη οδήγηση με απόλυτο έλεγχο είναι το ζητούμενο και όσοι το δοκίμασαν εκτός συνόρων επιβεβαιώνουν τη λειτουργικότητα του συστήματος.

Προσφέρεται με κινητήρα 700 κ.εκ., που αποδίδει 48 ίππους. Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT και διαθέτει – κατ’ επιλογή – κίνηση 4×4 ή 4×2.Κοστίζει 10.790 ευρώ και καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύηση.