Ο Αρης που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό την Τρίτη επηρεάζει σχεδόν όλα τα ζώδια, κάνοντάς τα πιο παρορμητικά στις διάφορες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν. Καλό είναι να μην είστε υπό την επήρεια του άγχους ή του θυμού όταν πάρετε κάποια απόφαση για ένα ζήτημα που σας απασχολεί. Πάρτε βαθιές ανάσες, σκεφτείτε ήρεμα και νηφάλια και μετά βλέπετε. Ειδικότερα:

Κριέ το πλανητικό σκηνικό της Τρίτης προκαλεί… αναταραχή στη ζωή σου. Να είσαι επιφυλακτικός στις σχέσεις σου και προσεκτικός σε τυχόν αποφάσεις που θα λάβεις για τα προσωπικά σου, και όχι μόνο, για να μην μετανοιώσεις αργότερα. Μετά την Παρασκευή, όλα θα είναι πιο εύκολα, ενώ θα είναι πρόσφορο το έδαφος και στις συνεργασίες.

Ταύρε το σύμπαν επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σου, αυξάνοντας το άγχος σου, γεγονός που επηρεάζει και τις σχέσεις σου με τους δικούς σου ανθρώπους. Χαλάρωσε και αντιμετώπισε με ψυχραιμία ότι σε προβληματίζει, δεδομένου ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Δίδυμε σε απασχολούν τα οικονομικά σου, αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις παλιά λάθη. Πήγαινε με τη ροή των πραγμάτων για καλύτερα αποτελέσματα. Από τις 9/10 όλα γίνονται πιο ελπιδοφόρα.

Καρκίνε η οικογένεια σου προσφέρει πάντα το συναισθηματικό καταφύγιο, το οποίο έχεις ανάγκη για να λειτουργήσεις καλύτερα. Επαγγελματικά σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις καινούργια δημιουργικά πράγματα. Λάβε υπόψιν και το ένστικτο το οποίο σε προστατεύει.

Λέοντα κράτα μικρό καλάθι στις διάφορες υποσχέσεις και βάδισε προσεκτικά σε νέα ξεκινήματα. Διαχειρίσου το άγχος σου και εκτονώσου στο γυμναστήριο ή όπου αλλου νομίζεις, δεδομένου ότι θα σου προσφερθούν οι ευκαιρίες.

Παρθένε έχεις αρκετά στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα, θα τα καταφέρεις σε όλα αν δεν χάσεις την επικοινωνιακή σου δεινότητα και τη διαλλακτικότητα. Την προσωπική σου ζωή αναστατώνει ένα πρόσωπο, που θα σε συνεπάρει.

Ζυγέ ευνοείσαι κυρίως στα επαγγελματικά, που μπορεί να περιλαμβάνουν και νέα ξεκινήματα. Ακόμη και μια απλή συνομιλία μπορεί να έχει απροσδόκητα αποτελέσματα. Κατά τα λοιπά διατήρησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος.

Σκορπιέ σε απασχολούν τα οικονομικά σου  και τα επαγγελματικά σου. Δες την μεγάλη εικόνα και μην ασχολείσαι με τα μικρά και ασήμαντα. Στον έρωτα δε θα λείψουν οι ευκαιρίες κάθε είδους. Εσύ αποφασίζεις.

Τοξότη η νευρικότητά σου χτυπάει κόκκινο. Χαλάρωσε. Ορισμένες καταστάσεις και όχι μόνο στα επαγγελματικά, απαιτούν συμβιβασμό. Ολα θα γίνουν. Μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα.

Αιγόκερε βρίσκεσαι σε σταυροδρόμι σε σχέση με τη δουλειά και όχι μόνο. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις διάφορες καταστάσεις και συνειδητοποίησε ότι δεν έχεις πάντα δίκιο. Το αντίθετο.

Υδροχόε ζεις  για να δουλεύεις, κάτι που θα εκτιμηθεί από τους προϊσταμένους σου. Εύνοια έχεις και στα ερωτικά σου, που όμως είναι και λίγο μπερδεμένα. Κάνε την επιλογή που σου ταιριάζει.

Ιχθύ η εβδομάδα σου φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες, κάτι που φτιάχνει τη διάθεσή σου, ενώ γίνεσαι και πιο αισιόδοξος και πιο ερωτικός εδώ και καιρό.