Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλος λόγος για τη φλεγμονή, τον ρόλο της στην υγεία μας αλλά και για τις αντιφλεγμονώδεις δίαιτες. Πολλά άρθρα γράφονται για το τι πρέπει να καταναλώνουμε για να καταπολεμήσουμε τη φλεγμονή στο σώμα μας. Για τον λόγο αυτόν το «Ενθετο Υγείας» απευθύνθηκε στη διαιτολόγο – διατροφολόγο, Αστερία Σταματάκη, υποψήφια διδάκτορα Ιατρικής Σχολής Αθηνών και επιστημονική συνεργάτιδα Ε’ Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, αναζητώντας να λύσει το… μυστήριο της σχέσης της διατροφής με τη φλεγμονή.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ