Δύο εισιτήρια πρόκρισης για τη β’ φάση του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών επικυρώθηκαν χθες. Στην 3η αγωνιστική του α’ ομίλου η Ηλιούπολη νίκησε 71-53 τον Φοίνικα Πειραιά, ενώ στο έτερο γκρουπ ο Αρης επιβλήθηκε εκτός έδρας 76-59 της Ολύμπιας Λάρισας.

Κατόπιν αυτών ολοκληρώθηκε το παζλ της επόμενης φάσης στην οποία μπαίνουν και οι 12 ομάδες της Α1 γυναικών. Αναλυτικά τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στις 11 Οκτωβρίου: Πάνθηρες Καβάλας – Ολυμπιακός, ΕΦΑΟ Ζωγράφου – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Σπόρτιγκ, Αρης – Εσπερίδες Καλλιθέας, Πρωτέας Βούλας – Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Δάφνη Αγ. Δημητρίου – ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλιούπολη – Νίκη Λευκάδας και ΟΑ Χανίων – Ελευθερία Μοσχάτου.

Με βάση το καλεντάρι του Κυπέλλου οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 23 Δεκεμβρίου, οι ημιτελικοί στις 24 Μαρτίου και ο τελικός της διοργάνωσης στις 28/3/2021.