Οταν το θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο» – όπως συμβαίνει τις ημέρες που διανύουμε – η διατροφή αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη διατήρηση της καλής υγείας. Και αυτό διότι συγκεκριμένες τροφές… δροσίζουν τον οργανισμό τροφοδοτώντας τον παράλληλα με την απαραίτητη ενέργεια, υπάρχουν όμως και εκείνες που αφυδατώνουν το σώμα και ανεβάζουν το εσωτερικό θερμόμετρο.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ