Η κατανάλωση λιγότερου κρέατος – ιδίως κόκκινου – αποτελεί εδώ και χρόνια σύσταση της επιστημονικής κοινότητας προς τους καταναλωτές, εστιάζοντας στα οφέλη μιας πιο πράσινης διατροφής. Αλλωστε, έρευνες έχουν δείξει ότι μία ισορροπημένη διατροφή, χαμηλή σε κορεσμένα λιπαρά, λειτουργεί ως ασπίδα έναντι των καρδιαγγειακών παθήσεων και χρονίως νοσημάτων.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ