Το μπαλάκι στην πλευρά του Αντώνη Σαμαρά έριξε και πάλι η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη η οποία επανέλαβε πως δεν είναι στις «προθέσεις» της να είναι υποψήφια στις προσεχείς ευρωεκλογές, και ότι θα το κάνει μόνο αν της το ζητήσει ο Πρωθυπουργός.

«Δεν είναι στις προθέσεις μου να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές, αλλά αν ο Πρωθυπουργός μού το ζητήσει, δεν έχω αρνηθεί ποτέ να δώσω μάχη» δήλωσε το πρωί της Τρίτης στο Mega η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση αν θα είναι υποψήφια.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι είναι σωστό να παραιτηθούν οι βουλευτές από το αξίωμά τους σε περίπτωση που θα διεκδικήσουν την είσοδο στην Ευρωβουλή ή στους ΟΤΑ.

Σε ερώτηση για τη μάχη στον Δήμο της Αθήνας, η ίδια είπε ότι τόσο ο Αρης Σπηλιωτόπουλος όσο και ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι άνθρωποι που την έχουν στηρίξει στις επιλογές της, σημειώνοντας ότι «δεν είναι ευχάριστο» για τη ΝΔ δύο βουλευτές να διεκδικούν τον ίδιο Δήμο.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Καμίνη είπε ότι υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες, αναγνωρίζοντάς του ότι έκανε σοβαρή προσπάθεια για τα οικονομικά του Δήμου: «Εχει πολλά θετικά, αλλά περίμενα περισσότερα ιδίως στον τομέα των υποδομών».

Παράλληλα η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε τη βαθύτατη εκτίμησή της στον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, λέγοντας πως θα ήταν «υπέρ της στήριξης της υποψηφιότητάς του».

Συμπλήρωσε πάντως ότι η δεν είναι η ίδια σε θέση, και δεν επιθυμεί να κάνει υποδείξεις.