Ένα νέο στοιχείο, που όμως, δεν θέλει προς το παρόν να επιβεβαιώνει η αστυνομία καθώς γίνονται επιπλέον έρευνες, ίσως είναι το κλειδί για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας στην Κύπρο που συνεχίζει να συγκλονίζει τους πάντες.

Τις πληροφορίες ότι μία πιτζάμα με μερικές κηλίδες αίματος, η οποία βρέθηκε καλά κρυμμένη στην οικία του άτυχου ζεύγους Χατζηγεωργίου στην οδό Ζαλόγγου, έφερε στο φως ο «Πολίτης».

Όπως τονίζει, η πιτζάμα έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις. Ερωτώμενος για το θέμα αυτό ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης ανέφερε ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει στοιχεία η σχόλια επί του θέματος.

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε ακόμη ότι: «Δεν είμαι εξ εκείνων που πιστεύουν στο τέλειο έγκλημα, γι΄ αυτό αισιοδοξώ ότι στο τέλος της ημέρας η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί. Πρέπει να εξιχνιαστεί».

Ο Υπαρχηγός είπε ότι η Αστυνομία έχει απαντήσεις για όλα γύρω από την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο, υπογραμμίζοντας ότι η ανακριτική ομάδα έχει ενισχυθεί και η Αστυνομία εργάζεται μεθοδικά, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό για να εξιχνιάσει αυτή την πολύ σοβαρή υπόθεση.

Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος προσωπικά έχει εμπιστοσύνη στους ανακριτές ενώ παράλληλα δήλωσε ότι από πλευράς Αστυνομίας έχει επιστρατευθεί το καλύτερο υλικό για να προχωρήσει με τις έρευνες γύρω από το διπλό φονικό.

Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας σημείωσε ότι η Αστυνομία «ξέρει πολύ καλά τι κάνει» ενώ κάλεσε το κοινό να δείξει εμπιστοσύνη για τις κινήσεις της. Επεσήμανε ότι οι πρώτες ώρες ενός τόσο σοβαρού εγκλήματος αλλά όπως είπε, είναι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους και η υπόθεση θα εξιχνιαστεί.

Κληθείς να σχολιάσει την έντονη φημολογία γύρω από το διπλό φονικό υπογράμμισε ότι «εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη φημολογία, το δεύτερο είναι ότι δεν θα έλεγα ότι ακούμε συνεχώς επικρίσεις. Ακούμε και θετικά και αρνητικά, απαντούμε στην κριτική και απορρίπτουμε την οποιαδήποτε κριτική, γιατί, επαναλαμβάνω, η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει. Εμπιστευτείτε μας, σας λέω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και κάποια μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένες επικρίσεις τις αντικρούουμε, αλλά -αντιλαμβάνεστε- δεν μπορούμε να βγούμε ανοιχτά και να απαντήσουμε, γιατί έχουμε απαντήσεις σε όλα».