Στον δρόμο έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν εκπομπή οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μετά την εκκένωση του κτιρίου από τα ΜΑΤ.

Το δελτίο ειδήσεων των 21:00 με παρουσιάστρια την Αγλαΐα Κυρίτση μεταδόθηκε μέσω της σελίδας της ΕΤ3 στο site των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ. Η ΕΤ3 εξακολουθεί και εκπέμπει.

Λίγο νωρίτερα, μετά τις 16.00, είχε αρχίσει να προσέρχεται κόσμος και μετά τις 16.30 ο αριθμός τους πύκνωνε έξω από το Ραδιομέγαρο. Η λεωφόρος Μεσογείων ήταν κλειστή από το ύψος της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής και μετά τις 17.00 έκλεισαν και τα δύο ρεύματα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν πολλά εργατικά σωματεία, τονίζοντας τη συμπαράστασή τους και σημείωναν ότι δεν θα περάσει η κίνηση της κυβέρνησης. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και πολλοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Χαλβατζής του ΚΚΕ και η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, και συνδικαλιστές.

Η κυρία Δούρου δήλωσε: «Μην περιμένετε από τον κ. Σαμαρά, κοιτάξτε να πάρετε στα χέρια σας τη δουλειά σας και το μέλλον σας». Ο κ. Χαλβατζής επισήμανε ότι όλα είναι αποτέλεσμα «της πολιτικής του ευρωμονόδρομου, της πολιτική των μονοπωλίων, της λιτότητα, την πολιτική που δεν σέβεται τα δικαιώμτα των εργαζομένων».