Στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»: Πώς ο Κασσελάκης ανέτρεψε δεδομένα Διαβάστε σήμερα στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»
Κοντά στο αεροδρόμιο Συνετρίβη αεροσκάφος στη Θήβα - Χωρίς τις αισθήσεις του ο πιλότος Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το μονοκινητήριο αεροσκάφος και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
   
Η λίστα Ανοίγουν τη Δευτέρα τα σχολεία στη Θεσσαλία - Οι τάξεις που θα μεταστεγαστούν λόγω πλημμύρας Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τους συνολικά 90.181 μαθητές της Περιφέρειας Θεσσαλίας (1,36%)
Συζήτηση εργασιακού νομοσχεδίου «Η τυραννία του ΚΚΕ τελειώνει» - «Διαβάστε ιστορία» - Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη - Παφίλη στη Βουλή «Η τυραννία του ΚΚΕ τελειώνει», είπε ο υπουργός Εργασίας, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος να του απαντά ότι «εάν νομίζετε ότι ξεμπερδεύετε, διαβάστε ιστορία».
Market
Το αιώνιο αίνιγμα του εαυτού «Η βλακεία των ανθρώπων είναι ότι έχουν μια απάντηση για όλα» - Το φαινόμενο Κούντερα Στη δεκαετία του 1980 όλοι διάβαζαν την «Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι» και το «Βιβλίο του Γέλιου και της Λήθης». Με αφορμή τον θάνατό του αναρωτιόμαστε για τη φήμη του Τσέχου συγγραφέα σήμερα και πώς αυτή έχει πληγεί από την απεικόνιση των γυναικών ηρωίδων του;
Blue Diary από Μ. Σφέτσα