Ο «πόλεμος» του νερού Πρώτο θύμα της ξηρασίας στην Ευρώπη, η Βρετανία Με δελτίο στο νερό η Αγγλία. Οκτώ περιοχές κηρύχτηκαν σε κατάσταση ξηρασίας ενώ τα εμφιαλωμένα νερά εξαφανίζονται από τα ράφια. Συστάσεις για το καθημερινό ντουζ να μην ξεπερνά τα τέσσερα λεπτά. Η κλιματική αλλαγή προκαλεί τρόμο σε εκατομμύρια κατοίκους.
Video
Συνεχείς αναζωπυρώσεις, Στις φλόγες η Θάσος: Τεράστια οικολογική καταστροφή το πύρινο μέτωπο που τέθηκε υπό έλεγχο το πρωί της Παρασκευής, μετά από μια γιγαντιαία κινητοποίηση, ήταν τόσο μεγάλο που διακρινόταν από την Ξάνθη.
Τι είπε για το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν Ερντογάν: Το φυσικό αέριο θα μεταμορφώσει την Τουρκία Υποσχέσεις για βελτίωση της τουρκικής οικονομίας και της κατάστασης των Τούρκων πολιτών.
   
Διακοπές στην Ελλάδα Ο Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν.
Video
Τι λένε για F16 και νησιά του Αιγαίου Επιμένουν προκλητικά τα τουρκικά ΜΜΕ: Εκτρέφει τρομοκράτες η Ελλάδα Επιμένει προκλητικά η Τουρκία συνεχίζοντας μέσω του Τύπου έναν διάλογο στο εσωτερικό της για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις όπου στο επίκεντρό του βρίσκεται η στοχοποίηση της Ελλάδας ως χώρας φιλοξενίας «τρομοκρατών»
Market
Μάγεψε το Χόλιγουντ με την ομορφιά της Λορίν Μπακόλ: «Δεν κερδίζεις πάντα τις μάχες σου, αλλά είναι καλό να ξέρεις ότι πάλεψες» Η καλλονή της έβδομης τέχνης που δεν έκλεψε μόνο την καρδιά του Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ αλλά και ολόκληρου του Χόλιγουντ.
Εισβολή στην Κύπρο Συγκλονίζει η μαρτυρία Κύπριας που βίωσε στο πετσί της όντας 14 ετών την τουρκική εισβολή το '74 Σήμερα, 62 ετών, η Μ… αναφέρει ότι εκείνο το καλοκαίρι τής μαύρισε για πάντα την ψυχή και την προοπτική της ζωής της.
Blue Diary από Μ. Σφέτσα