Σε λειτουργία οι γραμμές ΑΔΜΗΕ – Απομακρύνεται το σενάριο των κυλιόμενων διακοπών ρεύματος Επανήλθαν σε λειτουργία οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρισμού της ΒΑ Αττικής. Μικρή ανάσα για το σύστημα. Παραμένει ο κίνδυνος μπλακ άουτ από την πυρκαγιά. Ο ΑΔΜΗΕ ζήτησε από την Πολιτική Προστασία τη «θωράκιση» των υποδομών. Στο τραπέζι τα έκτακτα μέτρα.
«Ζητάμε πυροσβεστικές δυνάμεις» Η φωτιά κύκλωσε το χωριό των Αφιδνών «Είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση και τραγική. Ζητάμε δυνάμεις της πυροσβεστικής», τονίζει στο MEGA o δήμαρχος Ωρωπού.
   
Τα δύσκολα είναι μπροστά μας Δραματικό διάγγελμα Μητσοτάκη – Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών Σε ένα δραματικό διάγγελμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η προτεραιότητα μας είναι πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής και είναι ανέφικτη η ταυτόχρονη επίτευξη της προστασίας των περιουσιών και του περιβάλλοντος και των υποδομών.
Market
Τι είπε για το Τατόι Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία – «Ο αρχαιολογικός χώρος δεν έχει υποστεί καμία αλλοίωση» λέει η Μενδώνη Η υπουργός Πολιτισμού μίλησε για τη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία, είπε ότι λειτουργούν τα συστήματα πυρόσβεσης, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρξε αλλοίωση του αρχαιολογικού χώρου.