Η Βαλένθια ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπράνκου Μπάντιο, ο οποίος ετοιμάζεται πλέον να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR.
Ο ισπανικός σύλλογος αποχαιρέτησε τον 27χρονο γκαρντ μέσα από τα social media του, ευχαριστώντας τον για την παρουσία του στην ομάδα και ευχόμενος καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του. Την ίδια στιγμή, ο Σενεγαλέζος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «πράσινους».
Ο Μπάντιο αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο ύψους 1,91 μ. γκαρντ αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας και διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από τη Liga Endesa, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η ανάρτηση
¡Mucha suerte, @brancoupapi99! 🧡
Cas 👉 Brancou Badio se desvincula de Valencia Basket https://t.co/x34olcEcSV
Val 👉 Brancou Badio es desvincula de Valencia Basket https://t.co/3tFfMjDNEe
Eng 👉 Brancou Badio leaves Valencia Baskethttps://t.co/CbjsbWdFhd pic.twitter.com/KasH8wGmJq
— Valencia Basket Club (@valenciabasket) July 9, 2026