Μια εγκυμοσύνη ανακοινώνεται. Ένα παλιό πάθος επιστρέφει. Μια απειλή γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη.
Η δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», φέρνει τους ήρωες αντιμέτωπους με αποφάσεις που δύσκολα θα μπορούν να πάρουν πίσω.
Απόψε στις 22:00:
Ο Παρασκευάς, πιο αποφασισμένος από ποτέ, κρατά σφιχτά το χέρι της Μυρτώς και, μαζί, μιλούν στα κοντινά τους πρόσωπα για την εγκυμοσύνη. Το φιλί της Κούλας στον αστυνόμο κλονίζει την εμπιστοσύνη του Λεοντιάδη και το ζευγάρι δεν επιβιβάζεται στο αεροπλάνο. Η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι πίσω από τη δολοφονία της Χριστιάνας ενδέχεται να βρίσκεται η μαφία κι ενημερώνει αμέσως τον δικηγόρο της για να κάνει ό,τι προβλέπεται ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Η Αθηνά έρχεται αντιμέτωπη με φαντάσματα του παρελθόντος: ένας παλιός έρωτας ξυπνά μνήμες κι ο Τζον δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Μιχάλης, κάνει το πρώτο βήμα, τηλεφωνεί στην Ισμήνη και την προσκαλεί να βγουν για ποτό. Η Μαρουσώ ζει τη δική της κόλαση μέσα στη φυλακή: το παρελθόν την κυνηγά και οι συγκρατούμενές της σχεδιάζουν κάτι πολύ σκληρό. Η Αλεξάνδρα αφήνει τις στάχτες τής κόρης της να χαθούν στη θάλασσα.
Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Με τον Γιώργο Παρτσαλάκη
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Βαρβάρα Λάρμου, Ιφιγένεια Τζόλα, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Λουκία Βασιλείου, Μάριος Μαριόλος, Αντρέας Παπαμιχαλόπουλος, Θεοφίλης Πασχάλης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ντένια Ψυλλιά, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Στεφανία Καλομοίρη, Αλεξάνδρα Ντούνη
Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Συμβολαιογράφος, ο Μάξιμος Μουμούρης
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Μάριος Αθανασίου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Αλεξάνδρα, η Πέμη Ζούνη
Στέφανος, ο Αντρέας Γεωργίου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA