Μια τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, καθώς ένας 42χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/7) στην περιοχή του Ξηρομέρου.
Το δυστύχημα συνέβη γύρω στη 1:30 π.μ. στην επαρχιακή οδό Μύτικα – Φυτειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του, όταν συγκρούστηκε με αγριογούρουνο που βρέθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον άτυχο οδηγό στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η είδηση του χαμού του 42χρονου έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στο Ξηρόμερο και ιδιαίτερα στο χωριό του, τη Μπαμπίνη. Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι αδυνατούν να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Κατούνας πραγματοποιούν προανάκριση, για τη διακρίβωση των αιτιών και των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

- Σοβαρό τροχαίο στη Ζάκυνθο: Λεωφορείο συγκρούστηκε με «γουρούνα» – Διασωληνωμένος ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο ATV
- Πάρα: Απείλησαν με σουγιά 15χρονο, τον χτύπησαν και του πήραν κινητό και χρήματα
- Συγκλονίζει η Αφροδίτη Νέστορα: «Μείναμε πλέον μόνοι, εγώ και ο πατέρας μου μαζί με πολλά αναπάντητα γιατί»







