Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη σημαντικής μεταγραφικής κίνησης, καθώς ο Μπρανκού Μπαντιό αποτελεί τον βασικό στόχο για την ενίσχυση της περιφέρειας και οι επαφές των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μετά την απόκτηση του Μουστάφα Φαλ, οι «πράσινοι» συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας πάντα την έγκριση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος γκαρντ της Βαλένθια βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετό διάστημα και πλέον η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία. Παρότι ο παίκτης ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του έως το 2029, το buy out των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ δεν αποτελεί εμπόδιο για τους «πράσινους», με το μπάτζετ τους να έχει εκτοξευθεί φέτος στα 10 εκατομμύρια.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπάντιο πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Βαλένθια, ενώ στη EuroLeague μέτρησε 11,2 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 40 συμμετοχές, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους two-way γκαρντ της διοργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000