Νέοι φίλοι, ριψοκίνδυνες επιχειρηματικές κινήσεις και υπαρξιακές αναζητήσεις φέρνουν σπαρταριστά ευτράπελα στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του MEGA, «Έχω παιδιά», τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Μαΐου στις 20:50.
Η Σάρα και ο Μιχάλης ψάχνουν απεγνωσμένα για νέους φίλους και ελπίζουν πως επιτέλους βρήκαν το τέλειο ζευγάρι για παρέα! Την ίδια ώρα, η γιαγιά Αντιγόνη αποφασίζει να αφήσει τα δικαστήρια και να βγει στη σύνταξη, ενώ παράλληλα πέφτει θύμα απάτης μαζί με τον κυρ-Στέλιο. Ο Μιχάλης και ο Σταύρος ταράζονται όταν καταλαβαίνουν πως περνάνε μια μικρή κρίση ηλικίας, ενώ η Σάρα προσπαθεί να πει «όχι» σε μια μεγάλη δουλειά και μπλέκει σε νέες περιπέτειες.

Οι ανησυχίες της καθημερινότητας γίνονται ο καμβάς για τα πιο σπαρταριστά ενσταντανέ, κάθε εβδομάδα στην κωμική σειρά «Έχω παιδιά».
Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια:
Επεισόδιο 27 – «Καριέρα» (Δευτέρα 4 Μαΐου στις 20:50)
Η Σάρα πασχίζει να αρνηθεί τη δελεαστική πρόταση για δουλειά μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, όμως η άρνηση αποδεικνύεται πολύ περίπλοκη. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη και ο Στέλιος πέφτουν θύματα ενός απατεώνα, γεγονός που αναστατώνει την οικογένεια. Παράλληλα, ο Σταύρος και ο Μιχάλης συνειδητοποιούν με τον πιο κωμικό τρόπο πως τα συμπτώματα που νιώθουν έχουν όνομα: είναι η κλασική κρίση της μέσης ηλικίας που χτυπά την πόρτα τους.
Επεισόδιο 28 – «Νέοι Φίλοι» (Τρίτη 5 Μαΐου στις 20:50)
Η Σάρα και ο Μιχάλης βιώνουν τη σπάνια τύχη να γνωρίσουν δύο άλλους γονείς με τους οποίους φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα. Η ελπίδα ότι επιτέλους βρήκαν τους «νέους τους φίλους» σύντομα εξανεμίζεται. Ο Τόνι κερδίζει μια καινούργια επιχείρηση στα χαρτιά και ορίζει υπεύθυνους για τη λειτουργία της τον Μιχάλη και τον Σταύρο. Η Αντιγόνη αποφασίζει να βγει στη σύνταξη.
Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης
Στον ρόλο της Αντιγόνης, Μπέσσυ Μάλφα
Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, Ερρίκος Λίτσης
…Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης
Σενάριο: Λάμπρος Φισφής
Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος
Διευθυντής Φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου
Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα
Σκηνογράφος: Τζoβάνι Τζανετής
Executive producers: Παναγιώτης Παπαχατζής-Κώστας Σάκκαρης
Εκτέλεση Παραγωγής: Αργοναύτες Α.E.
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA – MEGA 2025 – 2026