Ο ενθουσιασμός για το Παγκόσμιο Κύπελλο αυξάνεται όλο και περισσότερο, φτάνοντας προς το καλοκαίρι και η Lego φρόντισε να κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς.

Η συγκεκριμένη εταιρεία γιορτάζει τη μαγεία του ποδοσφαίρου ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ένα βίντεο με τους αστέρες του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Βινίσιους Τζούνιορ.

Τα τεράστια ποσά που έδωσε η Lego

Μάλιστα, η Lego φέρεται να έδωσε πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ στους 4 ποδοσφαιριστές για ένα ποστ 60 δευτερολέπτων στο Instagram, στο οποίοι δεν εμφανίστηκαν καν στο χώρο γυρισμάτων. Βέβαια δεν πήραν όλοι το ίδιο ποσό. Φυσικά τα περισσότερα τα πήρε ο Πορτογάλος, ενώ τα λιγότερα ο Βραζιλιάνος.

Αναλυτικά:

Κριστιάνο Ρονάλντο: 3,26 εκατ. €

Λιονέλ Μέσι: 2,46 εκατ. €

Κιλιάν Μπαπέ: 810.000 €

Βινίσιους Τζούνιορ: 309.000 €

Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές διαφημιστικές καμπάνιες των τελευταίων ετών, που δείχνει το τεράστιο εμπορικό βάρος των τεσσάρων σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.