Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στη Βόρεια Κυνουρία, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όχημα τύπου «παπαγαλάκι» σε βουλκανιζατέρ της περιοχής, κατά τη διαδικασία μετακίνησης ελαστικών βαρέως τύπου, προσέκρουσε σε καλώδια υψηλής τάσης. Από την επαφή, οι δύο εργαζόμενοι υπέστησαν ηλεκτροπληξία.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ. Οι δύο άνδρες παραλήφθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Άστρους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Πρόκειται για 57χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης ελαστικών, με έδρα τη Νεστάνη Αρκαδίας και 34χρονο εργάτη.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Κακώς αποβλήθηκε ο Ντόρσεϊ, δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση να χτυπήσει τον Ναν»
- Σοκ στον Βόλο: 35χρονος κρατούσε αιχμάλωτη Γερμανίδα για 1,5 μήνα – Τη χτύπησε με κούτσουρο για να μη φύγει
- Ισπανία: Χειροφίλημα χωρίς συναίνεση; Σεξουαλική επίθεση – «Καμπανάκι» από το Ανώτατο Δικαστήριο






