Ο Τζορτζ Ράσελ κέρδισε το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης για τη Mercedes σήμερα, την Κυριακή, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον πρωταθλητή της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Λάντο Νόρις.
Σαφώς, η είδηση της ημέρας είναι η εξασφάλιση του τίτλου κατασκευαστών και βαθμολογικά για τη McLaren. Κάτι που προς το παρόν δεν το χάρηκαν αφού τους το έβγαλε …ξινό ο εξοργισμένος Πιάστρι, μιας και ξέσπασε με τον τρόπο που ο Νόρις τον προσπέρασε στην πρώτη στροφή.
Λίγο αργότερα, η McLaren δήλωσε πως θεωρεί το συμβάν λήξαν και δεν πρόκειται να υπάρξει περαιτέρω ενδοομαδική παρέμβαση. Παρά την καθαρότητα της επαφής, η ένταση μεταξύ των δύο οδηγών δείχνει πως όσο πλησιάζουν σε απόδοση, τόσο μικραίνει και η ανοχή στο ρίσκο μεταξύ τους.
- Σοκαριστικό τροχαίο στη Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο υπό καταρρακτώδη βροχή και πέφτει σε λεωφορείο
- Κακοκαιρία Byron: Σοβαρά προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Στεγαστικό επίδομα έως 600 ευρώ: Το ελληνικό νησί που στηρίζει όσους μένουν και εργάζονται εκεί







