Το Ισραήλ συμφώνησε με την πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για κατάπαυση του πυρός με το Ιράν, αφού πέτυχε τον στόχο του να απομακρυνθεί η απειλή της Τεχεράνης για τα πυρηνικά και τους βαλλιστικούς πυραύλους, ανέφερε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του την Τρίτη.
Ο Νετανιάχου δηλώνει ακόμα ότι το Ισραήλ ευχαριστεί τον πρόεδρο Τραμπ για την υποστήριξη στην άμυνα και τη συμμετοχή στην εξάλειψη της ιρανικής πυρηνικής απειλής.
Επισημαίνει ότι το Ισραήλ πέτυχε τον στόχο του να απομακρύνει την ιρανική και βαλλιστική πυραυλική απειλή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα κάνει δήλωση αργότερα σήμερα.

- Euroleague: Έτοιμη η φανέλα του Ολυμπιακού για το Final Four
- Π. Μαρινάκης: Αναγνώριση για τη χώρα η παρουσία του πρωθυπουργού στην απονομή του βραβείου Καρλομάγνου στον Ντράγκι
- «Γκρίνια» εργαζομένων της Άρσεναλ πριν τον τελικό του Champions League: Στις 859 λίρες το ταξίδι για Βουδαπέστη, δωρεάν όλα στην Παρί!






