Φωτογραφίες – βίντεο: Αλέξανδρος Γαστεράτος, Δημήτρης Μιχαλάκης
Το τελευταίο αντίο στον Μίμη Δομάζο λένε συγγενείς, φίλοι και απεριόριστοι θαυμαστές του στρατηγού του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η σορός του Μίμη Δομάζου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών έως τις 15.00. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Νωρίτερα η σορός του έφτασε λίγο μετά τις 08:00 έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης» και σταμάτησε μπροστά από τη Θύρα 3, όπου ο Παναθηναϊκός είχε τοποθετήσει απ’ το Σάββατο (25/1) ένα μεγάλο λάβαρο με φωτογραφία του Δομάζου.
Δείτε live
Όλες οι εξελίξεις

- Κωνσταντίνα Τρίμπου: Η Ελληνίδα στην ηγεσία της Unilever Ευρώπης και η βράβευση από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος
- Μουντιάλ 2026: Το απίθανο ρεκόρ του Σκαλόνι που δίνει… αέρα τίτλου στην Αργεντινή
- Κώστας Σκρέκας: Ζητεί την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης μετά την δίωξή του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ







