Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε στη σύλληψη ενός 55χρονου Συνταγματάρχη, ο οποίος είχε στην κατοχή του χιλιάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ανάμεσα στα αρχεία υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες παιδιών, ακόμα και κάτω των 10 ετών.
Πληροφορίες από υπηρεσίες του εξωτερικού
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε πληροφορίες για τη δράση του 55χρονου και σε συνεργασία με υπηρεσίες του εξωτερικού έφτασε στα ίχνη του.
Μέχρι στιγμής κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίες και αναμένεται να περάσει από Στρατοδικείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Συνταγματάρχης υπηρετεί στο ΓΕΣ στο Πεντάγωνο.

- Τέξας: Εκτέλεσαν άνδρα με νοητική στέρηση παρά την έκκληση των συνηγόρων του – Είχε σκοτώσει μια καθηγήτρια
- Καρυστιανού για Καραμανλή: Επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή – Το άρθρο 86 λειτουργεί σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ
- VDA: «Κραυγή αγωνίας» για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία – Γιατί χάνονται οι θέσεις εργασίας






