τα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το δεύτερο λάπτοπ του αστυνομικού της Βουλής, το οποίο παρέδωσε στη ΓΑΔΑ συγγενικό του πρόσωπο.
Σύμφωνα με την δικηγόρο του συγγενή που παρέδωσε το λάπτοπ, Μαρία Ρεπούση, το λάπτοπ έφτασε στα χέρια των Αρχών όταν το εν λόγω άτομο αντιλήφθηκε πως ήταν το λάπτοπ που αναζητούνταν.
Το είχε πάρει μαζί του 14χρονος
Τον ηλεκτρονικό υπολογιστή είχε ο 14χρονος γιος του αστυνομικού. Ωστόσο, ο συγγενής του αστυνομικού πήρε το παιδί σπίτι του πριν τον πάρουν οι Αρχές, χωρίς να γνωρίζει πως το λάπτοπ είναι αυτό που αναζητούνταν.
Ο αστυνομικός φέρεται να είχε πει στον 14χρονο, πάρει μαζί του το συγκεκριμένο λάπτοπ ώστε να μην εντοπιστεί στο σπίτι της οικογένειας. Για τον λόγο, αυτό εξετάζεται αν στο λάπτοπ υπάρχουν αρχεία τα οποία θα ήθελε να αποκρύψει ο 45χρονος
Μάλιστα, στο συγκεκριμένο λάπτοπ είναι εγκατεστημένο λογισμικό παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων από το οποίο ο αστυνομικός αλλά και ο 14χρονος (!) παρακολουθούσαν την 35χρονη μητέρα.

- UBS: Η κερδοφορία των εισηγμένων ισχυρός παράγοντας στήριξης των αγορών παρά τις ανησυχίες για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- Πού και πότε θα δείτε τον προημιτελικό της Μαρίας Σάκκαρη για την τετράδα του Athens Open
- Πλημμύρισε το Χόλιγουντ: Έσπασε κεντρικός αγωγός ύδρευσης στο Λος Άντζελες – Δείτε βίντεο







