Λίγη ώρα μετά το 1-1 με τον Άρη τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αποχώρηση του Ντιέγκο Αλόνσο από τον Παναθηναϊκό. Η «πράσινη» ΠΑΕ έσπευσε τότε να διαψεύσει, τονίζοντας πως η ομάδα έχει προπονητή.
Δύο 24ωρα αργότερα όμως, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ουρουγουανό τεχνικό. Ο Αλόνσο δεν κατάφερε σε όλο αυτό το διάστημα να δώσει ταυτότητα στην ομάδα και τελικά αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Όσο για τον επόμενο; Φαβορί φαίνεται πως είναι ο Ρούι Βιτόρια που πέτυχε σπουδαία πράγματα με την Μπενφίκα την τετραετία 2015-19 κατακτώντας μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα ενώ το 2016 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Champions League.
Τελευταίες δουλειές ήταν η Αλ Νασρ, η Σπαρτάκ Μόσχας και η Εθνική Αιγύπτου. Είναι ελεύθερος από τον Φεβρουάριο και ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του.
Η λιτή ανακοίνωση του ΠΑΟ:
«Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε στον κ. Ντιέγκο Αλόνσο τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ουρουγουανό προπονητή. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται καλή συνέχεια στον προπονητή και στο επιτελείο του».
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις για Λιόλιο: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Θρίλερ με την πτώση 30χρονης από τον 4ο όροφο κτιρίου στην Αθήνα – Τι δείχνει βιντεοληπτικό υλικό που έχουν οι Αρχές
- Αταμάν: «Δεν είμαι ευχαριστημένος που παίζουμε στα Play-In, αλλά οι στόχοι μας είναι ακόμα εκεί»






