Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση εξτρέμ και όπως αναφέρουν στο Ισραήλ η περίπτωση του Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζει να απασχολεί την Ένωση.

Για την ακρίβεια, η ιστοσελίδα «walla.co.il» τονίζει πως «η ΑΕΚ δεν παρατά την υπόθεση Μίλσον» και κατόπιν σημειώνει πως «αν η ΑΕΚ προσφέρει κάποιο «τρελό» ποσό για να πείσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ να πει το «ναι».

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα συμφωνήσει σε λιγότερα από 6 εκατομμύρια, οπότε τι γίνεται αν προσφέρουν περισσότερα; Η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά να φλερτάρει τον Μίλσον, παρά την επιμονή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι δεν είναι προς πώληση.

Η AΕK έχει ερευνήσει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αρκετές φορές σχετικά με αυτόν, αλλά ο στόχος της ισραηλινής ομάδας είναι να κρατήσει τον παίκτη σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα μεγάλο επίτευγμα που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να αλλάξει τη γνώμη της Μακάμπι Τελ Αβίβ και να την κάνει να συμφωνήσει με τη συμφωνία», σημειώνεται επίσης στο δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ των Ισραηλινών κλείνει με μία δήλωση που έκανε ο παίκτης πριν λίγες μέρες στην ίδια ιστοσελίδα και αναφέρει: «Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Προφανώς δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά η εστίασή μου είναι στη Μακάμπι. Το επόμενο όνειρό μου είναι να κερδίσω ένα δεύτερο πρωτάθλημα και φυσικά να παίξω στο Champions League».

Δείτε τον εν δράσει: