Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, με τον 21χρονο τερματοφύλακα να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη για τον πειραϊκό σύλλογο, που κατάφερε να κρατήσει στο δυναμικό του τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Europa Conference League.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν από τους πρωταγωνιστές στην ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού και η διοίκηση του συλλόγου έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στο μεγάλο λιμάνι, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον Ολυμπιακό να κρατάει στο ρόστερ του τον 21χρονο τερματοφύλακα.

Ο Τζολάκης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας πέντε φορές ανέπαφη την εστία του. Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει παίξει σε 47 παιχνίδια και έχει κρατήσει 19 φορές το μηδέν. Συνολικά στην καριέρα του έχει 100 συμμετοχές (Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Β’, Ολυμπιακό Κ19, Πλατανιά Κ19).

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: