Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Ερυθραία. Όλα συνέβησαν στη συμβολή των οδών Θησέως και Πασχαλιάς, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 58χρονος.
Συγκεκριμένα, ο οδηγός της μηχανής κινείτο ευθεία επί της οδού Θησέως, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρισκόταν στην οδό Πασχαλιάς επιχείρησε να στρίψει στην Θησέως, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Σημειώνεται ότι μετά το θανατηφόρο δυστύχημα στη Νέα Ερυθραία, ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε άμεσα στο ΚΑΤ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, έχοντας υποκύψει στα τραύματα του.

- Καύσωνας και… απλωτές στη Φοντάνα ντι Τρέβι: Τουρίστρια βούτηξε στο εμβληματικό σιντριβάνι και έγινε viral (vid)
- Σοβαρό τροχαίο με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ – Όχημα εμβόλισε τη μηχανή τους στον Ασπρόπυργο και εγκατέλειψε το σημείο
- EuroLeague: Χειρουργήθηκε ο μεγάλος άτυχος του Final Four, Ουσμάν Γκαρούμπα







