Ένα ακόμη περιστατικό βιασμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά στην περιοχή του Ασπροπύργου, αλλοδαπός 47χρονος οδηγός εταιρίας βίασε 27χρονη εργαζόμενη, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.

Η ασφάλεια Ασπροπύργου επιλήφθηκε της υπόθεσης, αναζήτησε τον δράστη και τον συνέλαβε. Ωστόσο, από το αποτρόπαιο περιστατικό, η κοπέλα χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, καθώς υπέστη και αιμορραγία, πέραν του ψυχολογικού τραύματος που προκλήθηκε από τον εφιάλτη που έζησε.

Το χρονικό

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 06:00 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (13/5). Η άτυχη γυναίκα  περίμενε όπως κάθε φορά το λεωφορείο στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου.

Όταν το όχημα έφτασε, ο δράστης της είπε πως, αφού ήταν γεμάτο, θα γύρναγε να την παραλάβει μόνη της. Έτσι έκανε και με αυτή την πρόφαση την απομόνωσε, προκειμένου να προβεί στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στη συνέχεια, οδήγησε την 27χρονη σε ερημική τοποθεσία και την βίασε. Δεν δίστασε, όμως, αφού ολοκλήρωσε το «έργο» του να τη συμβουλέψει να ηρεμήσει, σαν να μην συνέβη τίποτα, και εν συνεχεία την άφησε στη δουλειά της.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Στις 15/5 ο 47χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ενώ μια ημέρα αργότερα μετέβη και στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του In, φέρεται να αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.