Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία για γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, στην περιοχή των Αχαρνών, στο Μενίδι.
Πρόκειται για μια γυναίκα, περίπου 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε στη συμβολή της οδού Πάρνηθος και Αριστοτέλους.
Το ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατο της γυναίκας, ο οποίος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται να προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο.
Έφθασαν άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, οι οποίοι εντόπισαν κοντά στη νεκρή γυναίκα ένα μαχαίρι.
Ο χώρος έχει αποκλειστεί ενώ στην περιοχή σπεύδει ιατροδικαστής.
Όλα δείχνουν γυναικοκτονία
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σορός της γυναίκας βρίσκεται ακόμη στο σημείο και δεν έχει μετακινηθεί καθώς οι Αρχές περιμένουν τον ιατροδικαστή να εξετάσει την σορό.
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για γυναικοκτονία. Δράστης πιθανολογείται ότι είναι ο σύντροφός της.
Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών απέκλεισαν αμέσως το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν η τσάντα, το κινητό και το πορτοφόλι της.
Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα και για άλλα στοιχεία που θα διευκολύνουν το έργο τους. Παράλληλα, ψάχνουν αν και πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή αλλά και αν υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας ώστε να λάβουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της γυναίκας.
Σημειώνεται ότι το έγκλημα έλαβε χώρα σε πολύ κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της περιοχής γεμάτο με καταστήματα.

- Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ 1-1 (4-3 πεν.): Δείτε όλα τα highlights του «ψυχοφθόρου» τελικού
- Συνεχίστηκαν και μετά τον τελικό τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Παρί και της αστυνομίας (vids)
- Μακρόν για την κατάκτηση του Champions League από την Παρί: Η Γαλλία είναι περήφανη, ένα νέο αστέρι λάμπει πάνω από το Παρίσι







