Περισσότεροι από 28.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι της Τετάρτης (15/5, 20:00) απέναντι στην ΑΕΚ. Όπως φαίνεται ο κόσμος των Πειραιωτών θα κάνει ακόμη ένα sold out φέτος στο Φάληρο.
Παρά την απώλεια του τίτλου, ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα και πως ακόμη συνεχίζεται εν μέσω ενός εξαντλητικού προγράμματος με διαδοχικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ξέρει ότι πρέπει να στηρίξει τον Ολυμπιακό στον τελευταίο εφετινό εντός έδρας αγώνα, λίγες μέρες μάλιστα πριν από τον ευρωπαϊκό τελικό. Ο στόχος είναι να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στα δύο τελευταία παιχνίδια της Super League, ώστε να κατακτηθεί η ευρωπαϊκή έξοδος μέσα από τη διαδικασία του πρωταθλήματος.
- Αραβική Θάλασσα: Αναγκαστική προσθαλάσσωση αμερικανικού στρατιωτικού ελικοπτέρου – Ένας αγνοούμενος
- Δένδιας για Βάγια Νέστορα: Ο θάνατός της τραγική απόδειξη για το πού μπορούν να οδηγήσουν ο διχασμός και η τυφλή βία
- Βενεζουέλα: Σχεδόν 2.300 νεκροί από τους φονικούς σεισμούς – Χιλιάδες τραυματίες και αγνοούμενοι







