Την Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή η γυναίκα από το Νεπάλ για την υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Βραυρώνας.
Αύριο για την ίδια υπόθεση απολογείται ο άντρας ο οποίος πέταξε στον κάδο τη σακούλα με το νεκρό βρέφος.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού.
Ο δικαστικός λειτουργός αναμένει και την ιατροδικαστική έκθεση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο νομικό χαρακτηρισμό της αξιόποινης πράξης που θα αντιμετωπίσουν οι δύο κατηγορούμενοι.
- Baskettalk live: Νίκος Συρίγος και Γιώργος Κογκαλίδης αναλύουν το ευρωπαϊκό ντέρμπι των αιωνίων
- Κραν Μοντανά: Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ερευνώνται οι ιδιοκτήτες του μπαρ – Φωτογραφίες ντοκουμέντα από το μαγαζί που έφτιαξαν μόνοι τους
- Ανάλυση BBC: Η επόμενη ημέρα μετά την εποχή Μαδούρο στη Βενεζουέλα – Δεν είναι σαφές τι θα συμβεί στη συνέχεια







