Σοκ προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας νεογέννητου βρέφους στην Βραυρώνα.
Το βρέφος φαίνεται πως δολοφονήθηκε από τους γονείς του, αλλοδαπής καταγωγής, οι οποίοι έχουν συλληφθεί για την ανθρωποκτονία αυτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του MEGA οι δυο γονείς του βρέφους εργάζονται ως υπάλληλοι σε ξενοδοχείο στην Βραυρώνα. Πρόσωπα που έμεναν και εργάζονταν στο ξενοδοχείο ανέφεραν την εξαφάνιση του βρέφους, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο των γονιών.
Εκεί εντόπισαν τον χώρο να είναι γεμάτος αίματα και αφού έλεγξαν τις κάμερες, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του παιδιού πέταξε το βρέφος σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.
Είναι άγνωστο αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή η μητέρα το γέννησε ζωντανό.
Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και είχε αδειάσει τους κάδους.
Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το απορριμματοφόρο, καθώς και τη σορό του βρέφους, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.
- Η παραχώρηση εδαφών θα ήταν «απαράδεκτη», λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας
- Κέρκυρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ η 48χρονη που έπεσε με ΙΧ σε ποτάμι – Νεκρή η μητέρα της στη θέση του συνοδηγού
- Αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» ξυλοφορτώνουν ανθρώπους – Το μυστήριο τριών επιθέσεων και όσα ξέρει για αυτούς η Αστυνομία







