Πέρασε κι από το «Φρίουλι» η Ίντερ! Αν και βρέθηκε να χάνει με ένα γκολ από το πουθενά, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έφερε τούμπα το ματς κόντρα στην Ουντινέζε και με γκολ του Φρατέζι στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτό τρίποντο οι «νερατζούρι» ξέφυγαν και πάλι με +14 από τη Μίλαν κι έκαναν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία για έναν «χρυσό» βαθμό στη μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Με δύο σουτ του Τσαλχάνογλου απείλησε η Ίντερ μέχρι το μισάωρο και στη συνέχεια δέχθηκε το γκολ από την Ουντινέζε. Στο 40′ συγκεκριμένα, ο Σάμαρντζιτς έκανε κάτι σαν πάσα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Ζόμερ και οι αμυντικοί αδράνησαν, με την μπάλα να περνά από όλους και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 48′ ακυρώθηκε γκολ του Κάρλος Αουγούστο και στο 54′ ο Τσαλχάνογλου έγραψε το 1-1 από την άσπρη βούλα. Ο Τουράμ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 77′ και τελικά αυτή ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Φρατέζι πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Λαουτάρο στο δοκάρι και έκανε το 1-2 σε κενό τέρμα.

Οι συνθέσεις:

Ουντινέζε: Οκόγε, Καμαρά (70’ Ζεμούρα), Εχιζίμπουε (62’ Φερέιρα), Πέρες, Μπιγιόλ, Κρίστενσεν, Περέιρα, Γουάλας, Θάραγα (70’ Παγέρο), Σάμαρντζιτς (62’ Λόβριτς, 82’ Εμποσελέ), Τοβέν

Ίντερ: Ζόμερ, Ντιμάρκο (81’ Μπιουκάναν), Παβάρ, Ντάμφρις (68’ Νταρμιάν), Ατσέρμπι, Κάρλος Αουγούστο, Μχιταριάν (68’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (74’ Σάντσες), Μπαρέλα, Τουράμ (81’ Αρναούτοβιτς), Λαουτάρο Μαρτίνες.