Μπορεί o ΠΑΟΚ να έμεινε πίσω στο σκορ από την ΑΕΚ με 2-0 από τα γκολ των Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, όμως, ο Δικέφαλος του Βορρά έβγαλε αντίδραση και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με τους Μπάμπα και Οζντόεφ να σκοράρουν στο στο τελευταίο μισάωρο του ντέρμπι.

Το κλίμα ήταν τεταμένο μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τους Αλμέιδα και Λουτσέσκου να τα λένε σε έντονο ύφος στη φυσούνα τη στιγμή που πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Δείτε το βίντεο από το έντονο τετ-α-τετ των δύο προπονητών:

Λουτσέσκου: «Η ομάδα έδειξε μέταλλο και νοοτροπία»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά το ματς, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδειξαν μέταλλο και νοοτροπία.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Το 2-0 ήταν ένα… ψεύτικο σκορ με δικά μας, ηλίθια λάθη, από ένα πλάγιο και μία κακή αξιολόγησή μας. Δεν υπήρχαν φάσεις έως τότε. Μετά βγάλαμε μεγάλη αντίδραση, παίζοντας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, δύσκολο γήπεδο και τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας της.

Μου άρεσε που μετά το 2-2 που βγήκαμε μπροστά για να πάρουμε τη νίκη, δείχνοντας τη νοοτροπία της ομάδας. Το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, τίποτα παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο flash interview ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά.