Τον τρόμο με τα μάτια τους έζησαν οι επιβάτες τρένου στο Λονδίνο, όταν αντίκρισαν έναν άνδρα να επιτίθεται σε επιβάτη και να τον μαχαιρώνει προτού τραπεί σε φυγή.

Ο κουκουλοφόρος χτύπησε με την τεράστια λεπίδα του το θύμα, ενώ οι τρομαγμένοι επιβάτες φώναζαν «σταματήστε το τρένο τώρα».

«Γ@μώτο, σταματήστε το τρένο τώρα»

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν τον άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε στον επιβάτη και καλούν τους μάρτυρες να παρουσιαστούν.

Στα τρομακτικά πλάνα, ένας θεατής ακούγεται να φωνάζει «γ@μώτο, σταματήστε το τρένο τώρα».

Στη συνέχεια ο μάρτυρας λέει: «Είμαι στο τρένο για το Beckenham Junction και αυτός ο άνδρας μαχαιρώνει κάποιον μέσα στο τρένο».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε ανακοίνωσή της, η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών ανέφερε σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun:

«Οι ντετέκτιβ απευθύνουν έκκληση για την εμφάνιση μαρτύρων μετά τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα στο Beckenham Junction.

Γύρω στις 3.56 μ.μ. σήμερα, λάβαμε αναφορές για δύο άνδρες που τσακώνονταν ενώ εισέρχονταν σε τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό Shortlands. Ένας άνδρας υπέστη σοβαρά τραύματα που συνάδουν με μαχαίρωμα.

Αστυνομικοί παρευρέθηκαν, μαζί με συναδέλφους από τη Μητροπολιτική Αστυνομία και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου, και το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα που απειλούν τη ζωή του.

Οι έρευνες συνεχίζονται και δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής».