Μία άκρως σοκαριστική ιστορία έρχεται στην δημοσιότητα, με μια 38χρονη γυναίκα να καταγγέλλει ότι έκλεισε ραντεβού για να κάνει τατουάζ και κατέληξε να την βιάζουν.

Τα όσα καταθέτει είναι πραγματικά δύσκολο να τα χωρέσει ανθρώπου νους.

Η 38χρονη Geicy ταξίδεψε σε ένα στούντιο στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, όπου συνάντησε τον καλλιτέχνη τατουάζ Dewel Dos Santos, 38 ετών.

Καθώς άρχισε να χαράζει σύμβολα στα δάχτυλα της, η συνεδρία πήρε μια δυσοίωνη τροπή, σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια στη Sun.

Αφού έχασε τις αισθήσεις της, η Geicy ξύπνησε και βρήκε τον Santos να τη βιάζει – μια οδυνηρή δοκιμασία που της άφησε σωματικά και ψυχικά σημάδια και μια ανατριχιαστική μόνιμη ανάμνηση στο χέρι της.

Η κοπέλα τον κατήγγειλε, κρίθηκε ένοχος για βιασμό και καταδικάστηκε σε 13 χρόνια για τη φρικτή επίθεση.

«Ήθελα να φωνάξω για βοήθεια, αλλά λιποθύμησα ξανά»

Η Geicy, από το Λονδίνο, λέει στη Sun: «Είχε μια καλή προσφορά και έτσι έκλεισα ραντεβού». Ο Santos της έστειλε μήνυμα, ενημερώνοντάς την ότι είχε μια ακύρωση και την προσκάλεσε νωρίτερα στο μαγαζί του.

H 38χρονη γυναίκα. Πηγή φωτο: The Sun

Η Geicy λέει: «Καθώς έφτασα του είπα ότι ήθελα τατουάζ στα δάχτυλα με διαφορετικά σύμβολα. Ήταν πολύ ευγενικός Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι γκέι, καθώς είχε παρόμοια συμπεριφορά με τους γκέι φίλους μου. Ψάξαμε και οι δύο μαζί φωτογραφίες και του έδειξα τα σχέδια που μου άρεσαν. Ξαφνικά σηκώθηκε και έβαλε λευκό κρασί σε δύο ποτήρια. Είχα πολύ άγχος μήπως τα τατουάζ πονέσουν, οπότε δέχτηκỬ λέει η 38χρονη.

Καθώς ο Santos της έκανε τατουάζ στη Geicy, άρχισε να αισθάνεται περίεργα και κατέληξε να λιποθυμά.

Όταν άνοιξε τα μάτια της, ο Σάντος ήταν από πάνω της.

Η Geicy λέει: «Με βίαζε. Τα μάτια μου ήταν τόσο βαριά και δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου. Μουρμούριζε ότι ήξερε ότι μου άρεσε. Προσπάθησα να τον απωθήσω και έλεγα συνέχεια όχι, αλλά πάλι έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν κατάφερα να ανοίξω ξανά τα μάτια μου, ο Dewal ήταν ακόμα από πάνω μου. Έλεγε και πάλι βρώμικα πράγματα. Ήθελα να φωνάξω για βοήθεια, αλλά κατέληξα να λιποθυμήσω ξανά».

Τώρα η γυναίκα μαζεύει χρήματα για να αφαιρέσει με λέιζερ τα τατουάζ από τα χέρια που της έκανε ο βιαστής της, για να μην της θυμίζουν -όπως λέει- εκείνη την άγρια ημέρα. Πηγή φωτο: The Sun

Την επόμενη φορά που η Geicy ξύπνησε ο Santos κοιμόταν στον καναπέ, οπότε βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί, να βρει τα πράγματά της και να το σκάσει.

Η Geicy λέει: «Μου έστειλε μήνυμα για να μου πει ότι λυπάται και ότι ήξερε ότι τα είχε κάνει θάλασσα. Ήμουν αποπροσανατολισμένη και πήρα λάθος δρόμο για το σπίτι».

Η καταγγελία

Αργότερα εκείνη την εβδομάδα η Geicy έστειλε μήνυμα σε μια φίλη της για το τι είχε συμβεί και την παρότρυναν να πάει στο νοσοκομείο.

Η Geicy λέει: «Μου έκαναν ενέσεις και μου έδωσαν φάρμακα για τον ιό HIV, την ηπατίτιδα και άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Μετά, ένας γιατρός μου είπε ότι αν δεν καταγγείλω τον Dewal, θα το ξανακάνει σε άλλη γυναίκα. Ήμουν σε άρνηση, αλλά ήξερα ότι είχε δίκιο. Νιώθοντας τρομοκρατημένη και ντροπιασμένη, τους άφησα να καλέσουν την αστυνομία για μένα. Στη συνέχεια με ανέκριναν αστυνομικοί και τους είπα τα πάντα».

Ο τατουατζής που βίασε την γυναίκα καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση. Πηγή φωτο: The Sun

Μέρες αργότερα ο Santos συνελήφθη στο στούντιο του και παρόλο που η Geicy δεν είχε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, η ιατροδικαστική εξέταση βρήκε το σπέρμα του στο εσώρουχό της.

Τον επόμενο μήνα, τον Νοέμβριο του 2022, καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη.