Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη κατά την διάρκεια κηδείας, όταν μία γυναίκα καταλάθος άφησε την κάμερα ανοιχτή ενώ έκανε μπάνιο σε ζωντανή μετάδοση. Συγκεκριμένα, στην τελετή είχαν ανοίξει έναν σύνδεσμο στην εφαρμογή Zoom για να αποχαιρετήσουν τον εκλιπόντα όσοι δεν είχαν την δυνατότητα να παρεβρεθούν εκεί.

Νομίζοντας ότι η κάμερα ήταν απενεργοποιημένη, η μητέρα δύο παιδιών γδύθηκε για να κάνει ντους και αγνοούσε εντελώς ότι την έβλεπε το κοινό σε μια κατάμεστη εκκλησία.

Ένας σχολιαστής είπε: «Έβαλαν μέσα (σ.σ. μέσω τηλεδιάσκεψης) ανθρώπους που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στην τελετή. Τώρα, δυστυχώς, η γυναίκα είχε αργήσει λιγάκι και έτσι άρχισε να παρακολουθεί την τελετή από το Zoom ενώ βρισκόταν στο ντους, ξυρίζοντας τον κόλπο της.

Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Βόρειο Λονδίνο, ήταν για έναν πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο. «Η γυναίκα εμφανίστηκε δέκα λεπτά αργότερα ξανά κλαίγοντας», πρόσθεσε ένας ραδιοφωνικός παραγωγός, σημειώνοντας ότι «εμφανίστηκε στην αγρυπνία χωρίς να έχει ιδέα τι συνέβη».

Η σοκαριστική εμφάνιση της γυναίκας στην κηδεία: