Ο Stephen Baldwin έχει προκαλέσει ανησυχία για τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη σύζυγό του Χέιλι, καθώς ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για το ζευγάρι.

Ο 57χρονος ηθοποιός είναι πατέρας του 27χρονου μοντέλου Χέιλι που παντρεύτηκε τον 29χρονο αστέρα της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ πριν από πέντε χρόνια.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην αρχή του γάμου τους, καθώς ο τραγουδιστής πάλευε με προβλήματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών.

Και οι δύο υπέφεραν από προβλήματα υγείας, αλλά παρέμειναν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο και μοιράστηκαν τις ζωές τους με τους θαυμαστές τους μέσα από το ντοκιμαντέρ Seasons.

Στις 26 Φεβρουαρίου ο Victor Marx, που είναι κοντά στην οικογένεια Baldwin, μοιράστηκε μια ανάρτηση που προκάλεσε ερωτήματα. «Χριστιανοί, παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Τζάστιν και τη Χέιλι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσευχηθείτε για αυτούς να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο».

Κατέβασε την ανάρτηση ο πατέρας της Χέιλι

Στη συνέχεια ο Stephen μοιράστηκε τη δημοσίευση στα stories του που έκτοτε εξαφανίστηκε σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης E!News και Page Six.

Αν και υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με το γιατί ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι χρειάζονται προσευχές, ο Victor έγραψε δίπλα στην ανάρτηση πως υπάρχουν ειδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις… συχνά αντιμετωπίζουν πνευματικό πόλεμο που επιδιώκει να ναυαγήσει το πλοίο τους, η πίστη, ο γάμος και η ζωή γενικότερα.

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει ανησυχία για το διάσημο ζευγάρι μεταξύ των θαυμαστών τους, με τις εικασίες να έχουν πάρει φωτιά στα social media για τον γάμο και την υγεία τους.

Μια χρήστης στο Twitter μοιράστηκε την ευχή της να είναι και οι δύο καλά, με άλλον θαυμαστή τους να σημειώνει πως τίποτα δεν δημιουργεί προβλήματα στον γάμο τους. «Και αν υπήρχαν, θα ήμασταν οι τελευταίοι που θα το μαθαίναμε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.