Νέα ανάρτηση για ανυπεράσπιστα ζώα που κάποιο ανθρωποειδές δολοφόνησε με φόλες προκαλεί σφίξιμο στο στομάχι.

Με φριχτό τρόπο ξεψύχησαν 14 στειρωμένες γάτες στην περιοχή του Βοτανικού. Κάποιος έριξε φόλες και τα γατάκια που κάποιοι φρόντισαν να στειρώσουν και να ταΐζουν ανελλιπώς πέθαναν με αβάσταχτους πόνους. Γιατί; Ετσι, γιατί κάποιο κτήνος αποφασισε ότι τον ενοχλούσαν και ότι έχει το δικαίωμα να τις σκοτώσει.

Δικαίωμά σου το να μην αγαπάς τα ζώα και να μην τα θες στο σπίτι σου ζώντας μια σαφώς χειρότερη καθημερινότητα από αυτή του φιλόζωου, που μια ουρά τον περιμένει πίσω από την πόρτα και τα πιο εξειδικευμένα στο σιάτσου πατουσάκια κάθονται δίπλα του στον καναπέ.

Το να σέβεσαι όμως το δικαίωμά τους στη ζωή είναι υποχρέωσή σου και η παραβίασή της είναι έγκλημα. Και για όσους γνωρίζουν ανθρωπόμορφα τέρατα και τα καλύπτουν η πράξη τους ισοδυναμεί με υπόθαλψη εγκληματία.

Η σιωπή είναι συνενοχή τονίζουν σωστά στην ανάρτησή τους τα «Αδέσποτα Βοτανικός Γκάζι» και ζητούν βοήθεια και οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη στην αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε για τα 14 γατάκια.

Στη φυλακή χωρίς αναστολή

Πλέον ο νόμος εφαρμόζεται και οι δράστες τιμωρούνται. Σε 8 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ καταδικάστηκε ο 33χρονος που τον Φεβρουάριο του 2023 είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να ρίχνει μία μικρή γάτα στον δρόμο στην περιοχή του Βοτανικού, να τη βασανίζει και να τη σκοτώνει μπροστά από μία πολυκατοικία.

Το κλάμα και τα χτυπήματα ξεσήκωσαν τους ένοικους της πολυκατοικίας, που κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του νταή. Έπειτα από έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν άλλες πέντε νεκρές γάτες. Αρχικά ο 33χρονος υποστήριζε πως δεν ήταν εκείνος στο βίντεο, ωστόσο μετά παραδέχτηκε πως ήταν αυτός, λέγοντας μάλιστα πως «δεν έγινε και κάτι, απλώς τα λέγαμε με τη γάτα». Ο θρασύδειλος και επικίνδυνος για κάθε έμβιο ον δεν γνωρίζουμε αν απάντησε με το ίδιο θράσος και την ίδια ψευτομαγκιά στον εισαγγελέα.